„Iubita mea îmi pune sângele în mișcare”. Sorin Rus, adevărul despre noua lui relație, dar și despre femeile din trecutul său. Ce detalii picante a oferit fostul concurent ”Casa iubirii” despre Nicoleta și despre Mihaela

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 02 feb 2024, 09:33

Sorin a vorbit despre relația lui cu Nicoleta

Sursa: Instagram- Soryn Rus

Fanii îl vedeau cu Mihaela, însă Sorin de la ”Casa iubirii” trăiește o poveste de dragoste cu o tânără misterioasă. Fostul concurent a dat cărțile pe față în ceea ce o privește și pe fosta lui iubită, Nicoleta de la ”Casa iubirii”.

Sorin și Nicoleta s-au despărțit în urmă cu opt luni, după o relație de aproximativ un an. Cei doi s-au mutat împreună după încheierea primului sezon, însă lucrurile nu au fost deloc roz. Fostul concurent are o nouă relație, însă dorește să păstreze misterul până la momentul potrivit.

Sorin de la ”Casa iubirii” a vorbit despre sfârșitul relației sale cu Nicoleta

Nicoleta și Sorin s-au cunoscut în primul sezon al emisiunii ”Casa iubirii”. Tânăra a intrat special pentru el, iar la scurt timp au format un cuplu, cuplu ce a mers

până în marea finală. Dintre cei doi, doar Sorin a reușit să plece acasă cu marele premiu, cei doi mutându-se imediat împreună. După aproximativ un an de relație cei doi și-au spus ”adio”, însă despărțirea a fost una presărată cu comentarii și acuzații.

Citește și: Sorin Rus, noi detalii despre relația cu Nicoleta: „Eu nu sunt copil de 12 ani”. Fostul concurent al emisiunii a recunoscut totul

Sorin Rus a menționat că el și Nicoleta nu au menținut nicio legătură și că nu s-au mai întâlnit personal de la despărțire. Cu toate acestea, el a adăugat că în mediul online oamenii continuă să întrebe, chiar și la 8 luni după încheierea relației lor. Sorin a menționat că răspunde la unele întrebări din amabilitate, dar există și momente în care oamenii exagerează.

„Eu nu consider că am făcut nu știu ce chestie.

Singura mea greșeală e că nu am terminat relația înainte de acele mesaje, pentru că știam demult că nu va duce nicăieri. Doar că, eu nu sunt genul de om care să te dea afară din casă, dar trebuia să am mai mult curaj și să îi spun că e clar că noi nu ne potrivim și să o terminăm.”, a dezvăluit Sorin Rus, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sorin se află într-o relație de patru luni de zile

Fostul concurent a dezvăluit faptul că nu mai este un bărbat singur, iar acum trebuie să țină cont și de iubita sa. Deși vrea să țină secretă identitatea acesteia pentru moment, Sorin a dezvăluit faptul că aceasta ar putea fi rănită de unele vorbe și comparații, fiind și motivul pentru care vrea s-o țină departe de mediul online.

Sorin este încântat de noua relație și spune că noua lui iubită îi pune sângele în mișcare, fiind o persoană sportivă și extrem de activă. Acesta a ținut să precizeze faptul că între el și Mihaela există o simplă relație de susținere și de prietenie, însă nu a reușit încă să i-o prezinte pe iubita sa.

Citește și: „Nu am probleme pe plan amoros!” Sorin de la ”Casa iubirii” are o iubită. Fostul concurent a recunoscut totul

„După o perioadă de agitație, e nevoie de foarte multă liniște. Iubita mea îmi pune sângele în mișcare în activități, în discuții. Am specificat întotdeauna. Poți să trăiești un an de zile cu o persoană și 5 luni de zile pe care le-am trăit eu cu Nicoleta în afară, oricât de urât ar suna, și poți să trăiești 2 săptămâni cu o persoană și ele să fie mult mai intense și mult mai plăcute. Practic, să trăiești ce n-ai trăit în 5 luni cu altă persoană. Nu timpul face o relație, ci persoana în sine. Mihaela nu a cunoscut-o pe iubita mea, nu am discutat lucrurile astea. Când va fi să oficializăm, vom anunța public. Acum nu mai sunt o persoană obișnuită, sigur va ieși o știre ceva, iar ea înțelege lucrurile astea.”, a mai spus Sorin, pentru sursa menționată anterior.