Anghel Damian, fotografie adorabilă cu fiul său. Theo Rose a surprins momentul și l-a făcut public. Imaginea a devenit imediat virală

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 05 feb 2024, 15:46

Anghel Damian, fotografie adorabilă cu fiul său. Theo Rose a surprins momentul și l-a făcut public. Imaginea a devenit imediat virală

Sursa: Theo Rose Instagram

Theo Rose a surprins un moment emoționant tată-fiu și nu s-a putut abține să nu îl imortalizeze într-o fotografie. Imaginea a devenit rapid virală!

Theo Rose și Anghel Damian sunt fericiții părinți ai lui Sasha, băiețelul lor care de curând a împlinit 6 luni. 

Anghel Damian, fotografie emoționantă cu fiul său

Într-un moment emoționant, Theo Rose i-a surprins pe cei doi băieți din viața sa și nu a stat pe gânduri.

Citește și: Ce au discutat Theo Rose și Lia Bugnar, după ce artista și Anghel Damian au decis să formeze un cuplu: ”A vrut să îmi spună”

Vedeta a postat fotografia adorabilă pe pagina sa de Instagram, unde se observă cum Anghel Damian îl ridică în brațe pe micuțul Sasha. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Theo Rose și Anghel Damian s-au mutat la casă nouă

Theo Rose s-a mutat împreună cu iubitul și copilul într-o casă nouă și le-a împărtășit fanilor o parte din amintirile sale din copilărie.

Artista și partenerul ei se bucură deja de noul lor cămin, iar Theo Rose este încântată peste măsură de camera micuțului Sasha. Cu ocazia mutării lor, vedeta a adus în discuție amintiri din copilărie, pe care le-a împărtășit cu fanii. 

Citește și: Theo Rose nu a învățat din greșelile trecutului: ”Sunt exact în același punct, nu am evoluat deloc” Ce se întâmplă cu artista în perioada sărbătorilor de iarnă

„Sunt veselă tare. Weekend-ul ăsta a fi gata apartamentul nostru. Noi stăm deja de o săptămână în el, am tot scos din cutii, din saci, am aranjat atât cât s-a putut. Au mai rămas acum mici chestii de făcut, sunt acum domnii meșteri la noi acasă și lucrează să pună ce a mai rămas, uși la dulapuri, oglinzi. Abia aștept să fac curățenia finală, când pui toate lucrurile la locul lor, te pui așa în canapea sau pe pat și zici gata, mă, asta este, să miroasă a liniște. Abia aștept! Camera lui Sasha, care e super, mai e un pic de lucrat la ea. Mi-am adus aminte acum că atunci când au făcut ai mei etajul la casa noastră de la țară, am fost cu mama și cu tata într-un magazin și am găsit niște întrerupătoare în formă de floricică și alea nu s-au potrivit decât la frati-mio în cameră.

De nu ne-am bătut și ne-am bălăcărit, că să mă lase să dorm acolo cu el. El nu și nu. Până la urma urmei, m-a lăsat să dorm, n-avea ce să mai facă. ...pentru niște floricele pe pereți, două, atât, la întrerupător și la priză”,  a declarat Theo Rose în mediul online.