Miss Japonia și-a pierdut coroana după ce s-a aflat de relația ei cu un bărbat căsătorit

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 06 feb 2024, 15:10

Miss Japonia renunță la coroana ei după ce a avut o relație cu un bărbat însurat

Sursa: Facebook Karolina Shiino

Câștigătoarea Miss Japonia, ce s-a născut în Ucraina, renunță la coroana pe care a primit-o după ce s-a dezvăluit relația ei cu un bărbat însurat.

Karolina Shiino este o tânără de 26 de ani, născută în Ucraina, ce a câștigat titlul de Miss Japonia în urmă cu două săptămâni, însă în această perioadă, presa tabloidă a dezvăluit relația amoroasă pe care tânăra o avut-o cu un bărbat căsătorit. După nenumăratele acuze și jigniri aduse la adresa ei, Miss Japonia a ales să renunțe la coroana pe care a primit-o.

Miss Japonia și-a pierdut coroana după ce s-a aflat de relația ei cu un bărbat căsătorit

Karolina Shiino este o frumoasă tânără de 26 de ani, ce s-a născut în Ucraina, urmând ca la vârsta de 5 ani să se mute în Japonia, mai exact în Nagoya. În urmă cu două săptămâni, aceasta a câștigat titlul de Miss Japonia, fiind astfel primul cetățean japonez naturalizat care a câștigat concursul, decizie ce a deschis mai multe dezbateri în rândul oamenilor.

Persoanele ce nu au fost mulțumite de faptul că Karolina Shiino a câștigat titlul de Miss Japonia au spus că aceasta nu reprezintă idealurile tradiționale de frumusețe japoneză, iar alături de alte comentarii răutăcioase,

o presă tabloidă a dezvăluit relația amoroasă pe care aceasta a avut-o cu un bărbat însurat, potrivit bbc.com.

Citește și: Cine este Burcu Denizer, soția lui Kaan Urgancioglu. Aceasta este o cunoscută femeie de afaceri din Turcia

Revista locală ce a dezvăluit relația pe care a avut-o Miss Japonia spune că este vorba despre o aventură pe care Karolina Shiino o avea cu un influencer și un medic căsătorit, însă bărbatul nu a dorit să comenteze public pe baza subiectului.

În urma acestui scandal, organizatorii concursului de Miss au încercat să o apare pe Karolina Shiino, spunând că aceasta nu știa de statusul relației sale, însă după o perioadă au recunoscut că Miss Japonia știa că bărbatul era căsătorit.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După ce a apărut în presa tabloidă știrea cu privire la aventura pe care Karolina Shiino o avea cu un bărbat însurat, aceasta a decis să renunțe la titlul pe care l-a câștigat în urmă cu două săptămâni, ocazie prin intermediul căreia le-a cerut iertare fanilor săi și publicului larg. În prezent, titlul de Miss Japonia va rămâne acum vacant pentru restul anului.

Cine este tânăra ce reprezintă România la Miss World 2024

Ada-Maria Ileana este tânăra ce a fost desemnată una dintre cele mai frumoase femei din țară, reprezentând România la unul dintre cele mai cunoscute concursuri de frumusețe la nivel global. Tânăra de 26 de ani nu este străina concursurilor de frumusețe, participând adesea la acestea, având multiple titluri de prestigiu în palmares.

„Sunt extrem de onorată să reprezint din nou România, de data aceasta la Miss World, dar este și o mare responsabilitate, căci țara noastră revine după 6 ani la această competiție.

Mă simt mai pregătită ca niciodată pentru această provocare, chiar dacă știu că nu va fi deloc ușor să concurez cu peste 100 de femei extraordinare.

Ca de fiecare dată, voi pune tot sufletul și îndârjirea pentru ca România să se prezinte impecabil și, de ce nu, să câștige pentru prima dată un mare concurs de frumusețe. În drumul meu către coroana Miss World, îmi concentrez eforturile pe activitatea caritabilă pentru a da înapoi comunității, în special prin ONG-ul pe care îl conduc, «Investitorii în Visuri». Le mulțumesc tuturor celor care îmi sunt alături în această minunată echipă a României”, a transmis fotomodelul, potrivit digi24.ro.

Deși Ada-Maria Ileana se mândrește cu aspectul impecabil pe care îl are, aceasta nu a neglijat nici domeniul academic, urmând astfel un master în Politici Publice de la prestigioasa University College London și este licențiată în Studii de Securitate. Alături de cariera ei de modeling, Ada-Maria Ileana este și profesoară de limba engleză de șase ani, fiind certificată de Cambridge.