„Tatăl meu a fost așa” Dan Negru, prima reacție după ce regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer! Aceeași boală l-a răpus și pe tatăl prezentatorului TV

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 feb 2024, 13:28

Reacția lui Dan Negru, după ce regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer: „Morții de cancer sunt anonimi” Prezentatorul TV trage un semnal de alarmă

Sursa: Dan Negru Instagram

După aflarea diagnosticului regelui Charles, pare că am uitat ce este cu adevărat important și grav, chiar în România. În acest context, Dan Negru încearcă să tragă un semnal de alarmă.

Așa cum obișnuiește, Dan Negru a adus în discuție subiecte importante și cele mai importante titluri care astăzi sunt pe primele locuri în ceea ce privește știrile.

Reacția lui Dan Negru, după ce regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu cancer

Prezentatorul „Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a atins un subiect sensibil și anume situația românilor care suferă de aceasta boală, dar nu pare că ar reprezenta ceva important pentru lumea presei, dar nici pentru stat, care nu alocă buget suficient pentru tratamente.

„Am oprit câteva secunde pe strada asta, treceam pe aici pe lângă Institutul Național de Sănătate Publică a Ministerului Sănătății și tocmai ce am auzit la radio din nou știrea despre boala regelui Charles. La noi, cancerul e breaking news doar atunci când regele Charles îl face.

Peste 100.000 de români, spun ziarele și statisticile, sunt depistați anual cu cancer în România și totuși suntem țara care dă cei mai puțini bani bolnavilor de cancer din toată Europa.

Citește și: Dan Negru, extrem de revoltat în mediul online! Semnul obscen de pe casa lui Caragiale l-a scos din minți pe prezentator

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În schimb, avem un buget de 8 miliarde EURO pentru armată. Atât e sănătatea. Suntem neputincioși în fața cancerului de multă vreme, încă din Antichitate. Hipocrate a dat numele bolii atunci când a descoperit că tumorile se întind precum picioarele unui crab. Carcinom vine de la karkinoma, crab în greacă,” a spus Dan Negru în videoclipul postat pe pagina sa de Instagram.

Tatăl lui Dan Negru, o victimă a cancerului

Dan Negru l-a adus în discuție și pe tatăl său, care a murit tot din această cauză: cancerul. El, la fel ca restul de 100.000 rămân, din păcate, anonimi.

Citește și: „Puțini își amintesc numele lui”. Dan Negru, lecție de istorie de Ziua Principatelor Române

„100.000 de români depistați cu boala asta în fiecare an.

Morții de cancer sunt anonimi. Tatăl meu a fost așa. Războaiele sunt breaking news. Regele Charles, atunci când face cancer, aduce breaking news-ul în România, în țara care încă o dată o spun: are peste 100.000 de oameni depistați în fiecare an cu cancer,” a mai punctat prezentatorul TV.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan)