Motivul pentru care întâlnirea dintre Prințul Harry și Regele Charles a durat doar 45 de minute. De ce nu s-a întâlnit deloc cu fratele său, William

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 feb 2024, 13:41

Prințul Harry, vizită de urgență în Marea Britanie, după diagnosticul de cancer al Regelui Charles. Harry nu s-a întâlnit deloc cu William

Sursa: Profimedia

Prințul Harry s-a grăbit să ajungă în Marea Britanie după ce a primit vestea tulburătoare că tatăl său, Regele Charles al III-lea, a fost diagnosticat cu cancer. Potrivit informațiilor provenite din sursele presei britanice, Ducele de Sussex a sosit la Londra marți seară, fără prezența soției sale, Meghan Markle.

În vizita efectuată tatăl său, Harry nu s-a întâlnit cu fratele său mai mare, Prințul William, ci doar cu suveranul britanic.

Prințul Harry, vizită de urgență în Marea Britanie. De ce nu s-a întâlnit deloc cu fratele său

Prințul a avut un zbor de 10 ore până la tatăl său. Cu toate că timpul alocat întâlnirii a fost limitat la doar 45 de minute, momentul a fost considerat emoționant și semnificativ.

Potrivit Daily Mail, aceasta a fost prima discuție directă între Regele Charles și fiul său cel mic în ultimele 16 luni. După această întâlnire, monarhul britanic și soția sa, Regina Camilla, au plecat cu un elicopter la Sandringham, în timp ce Harry a rămas la Londra.

Citește și: Motivul pentru care Meghan Markle nu îl va însoți pe Prințul Harry în vizita făcută Regelui Charles, după diagnosticul de cancer

Deși Prințul Harry se pregătește deja să se întoarcă în SUA, el nu are în plan să se întâlnească cu fratele său, Prințul William. Surse locale susțin că Ducele de Sussex ar fi fost dispus să-și vadă fratele mai mare, însă acesta din urmă ar fi refuzat întâlnirea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Relația dintre cei doi frați s-a răcit considerabil după lansarea memoriilor lui Harry, intitulate „Spare” („Rezervă”), în care acesta l-a numit pe Prințul William „fratele său iubit”, dar și „inamicul său numărul 1”. 

Cum se simte regele Charles, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o boală nemiloasă, cancerul.

Conform presei britanice, nu se știe cu exactitate de ce formă de cancer suferă monarhul britanic. 

Regele Charles  și regina Camilla au părăsit marți reședința lor din Londra și au plecat de la Buckhingam, cu elicopterul, până la domeniul Sandringham, din Norfolk, unde regele va continua să urmeze tratamentul corespunzător. 

Citește și: Prima apariție a Regelui Charles al III-lea, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Prințul Harry a ajuns de urgență în Marea Britanie

 „ L-am văzut urcând în limuzina regală. I-am surprins privirea reginei și un zâmbet abia schițat. Mesajul pe care familia regală vrea să îl transmită e că, deși are cancer, regele își poate continua activitățile, chiar dacă nu poate onora angajamentele publice, din cauza riscului contagios, fiind mai vulnerabil cât urmează tratamentul. Apoi a plecat cu elicopterul la reședința regală de la țară. Prin urmare, a lăsat în urmă echipele de specialiști și spitalele.

Sunt suficient de încrezători (membrii familiei regale) să facă asta”, a declarat Max Foster, potrivit CNN.