Florin Salam, foarte iritat după ce s-a prezentat în fața procurorilor: „Îmi pare rău că m-am trezit din somn de dimineață”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 09 feb 2024, 13:49

Florin Salam a fost săltat de jandarmi din prorpiul pat

Sursa: Facebook Florin Salam

Florin Salam a fost luat pe sus de către jandarmi după ce a fost acuzat de înșelătorie. Acesta ar fi lipsit de la o nuntă la care a fost plătit să cânte.

După scandalul în care ar fi agresat o fată în camera de hotel, Florin Salam a ajuns, din nou, la poliție, fiind acuzat că ar fi înșelat doi miri chiar în ziua nunții lor.

Florin Salam este acuzat de înșelătorie

Mirii de la nunta cărora a lipsit manelistul îl acuză pe acesta că i-a înșelat cu 5.500 de euro.

Pentru acest lucru, Florin Salam a fost săltat din propria locuință de către jandarmi, fiind dus, mai apoi, în fața procurorilor de la Târgoviște.

Cei care l-au denunțat pe artist au fost și ei prezenți, fiind însoțiți de avocatul lor. Deși nu-și mai pot recupera banii pierduți, întrucât nu au semnat un contract cu manelistul, aceștia au făcut plângere pentru înșelăciune, întrucât vor ca măcar să le fie făcută dreptate.

Florin Salam a fost audiat trei ore, timp în care soția l-a așteptat pe hol. După ce a ieșit de la audieri, nervos din cale afară, cântărețul a pornit un live pe TikTok, în care a negat cu vehemență acuzațiile care i-au fost aduse.

Citește și: Primele declarații făcute de Florin Salam, după ce a fost dus de polițiști la audieri: „Se pun rău chiar și cu poliția”. Manelistul este acuzat de înșelăciune

De asemenea, în timpul transmisiunii, artistul le-a adus în vedere internauților că, de acum înainte, nu va mai cânta la niciun eveniment fără să încheie, în prealabil, un contract, pentru a nu mai fi pus în astfel de situații, în care să fie acuzat pe nedrept.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Care aveți nevoie de serviciile mele, vorbiți cu mine personal, ca eu să-mi asum în fața voastră tot ce înseamnă dorințele voastre... contractual. Nu există altfel de discuție de acum încolo cu absolut nimeni, decât cu contract, practic cu niște clauze.

Gata, în sfârșit lucrăm ca profesioniștii, ca să nu mai existe situații de-astea cu zvonuri și cu nu știu ce. De pierdut tot voi pierdeți, vă asigur eu, din orice punct de vedere.

Și de acum încolo am să-i dau în judecată pe ăștia care nu aveți dovezi, care nu aveți probe”,  a explicat Florin Salam în live.

De ce a fost Florin Salam luat pe sus de jandarmi

De asemenea, acesta s-a arătat foarte deranjat de faptul că jandarmii au venit să-l ia direct din pat: „Îmi pare rău că m-am trezit din somn de dimineață, că nu mi-am făcut somnul”.

Însă, aceștia l-au preluat de la domiciliu întrucât, deși a primit mai multe citații, manelistul nu s-a prezentat niciodată în fața legii. În acest sens, avocata lui vine cu explicații, prin care clarifică această neînțelegere.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Florin Salam, adus la poliție cu mandat! Un bărbat îl acuză că i-au dat mii de euro, apoi și-a închis telefonul

„Pentru că a fost citat pe o altă adresă, nu unde domiciliază acum. Nu a știut, este un dosar vechi din 2019 și acum a fost efectiv prima oară când a aflat de această persoană. 

I s-a adus la cunoștință o reclamație făcută de o anumită persoană și atât. Nu a dat nicio declarație, este suspect...”,  spune Beatrice Comăniceanu, citată de Digi24.