Șocul vieții pentru Jador! Artistul s-a trezit cu pistolul la tâmplă și cu cuțitul la gât: „Am stat cu pistolul la cap cântând”

Autor: Diana Bostan

Artistul Jador a fost amenințat cu pistolul

Sursa: Instagram: Jador_Adevărat

Viața de artist nu este mereu una ușoară. Jador a vorbit despre partea mai puțin plăcută a vieții de lăutar, în special de momentul în care a fost nevoit să cânte cu pistolul la tâmplă.

Jador este acum ascultat și apreciat de mii de oameni, însă începuturile carierei sale nu au fost deloc ușoare. Înainte de a ajunge să cânte pe scenă, Jador a fost nevoit să cânte în diferite locuri și înconjurat de oameni nepotriviți.

Artistul Jador a trecut printr-un adevărat coșmar înainte de a ajunge celebru

Jador a reușit să captiveze publicul cu talentul său muzical, fiind o prezență constantă în topurile preferințelor ascultătorilor.

În ciuda strălucirii pe scenă, Jador alege să exploreze și latura mai profundă a vieții de cântăreț, dezvăluind recent aspecte mai puțin cunoscute ale călătoriei sale muzicale, o perspectivă care a rămas ascunsă privirilor publice pentru câțiva ani de carieră.

Deși își adoră meseria și exprimă recunoștință pentru viața sa și dragostea pe care o primește din partea fanilor, Jador a decis să dezvăluie latura mai puțin cunoscută și mai puțin plăcută din spatele succesului său.

Confruntat cu numeroase critici de-a lungul timpului, artistul a ajuns la concluzia că nu trebuie să își mai permită să fie afectat de păreri negative, în special având în vedere dificultățile pe care le-a depășit.

Citește și: Cine este Leo de la Roșiori, artistul care a rupt topurile cu melodia „Am tras draperiile”. Ce poveste de viață ca-n filme are manelistul

Conștient de provocările traversate de-a lungul carierei sale muzicale, Jador a hotărât că este momentul să răspundă criticilor și să își facă auzită vocea împotriva răutăților. Artistul a împărtășit o experiență șocantă în care a fost amenințat și silit să cânte sub amenințarea unui pistol și cu un cuțit la gât.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jador a fost amenințat cu pistolul și cu cuțitul

Artistul Jador a relatat că a avut parte de experiențe dificile în trecut, menționând că a trecut prin situația de a cânta cu pistolul la cap și cu cuțitul la gât.

Citește și: „I-a tăiat urechea lui Jador” Cum a sărit vedeta să îl apere pe prietenul său, Bogdan Mocanu, într-un club de fițe din Capitală

Artistul a subliniat că pasiunea sa pentru muzică a fost o constantă în viața sa, rememorând că a cântat, în condiții neobișnuite, încă de când era copil și a abordat diverse instrumente, inclusiv acordeonul. Toate aceste eforturi au fost făcute pentru a-și îndeplini visul de a urca pe scenă și a împărtăși muzica sa cu publicul.

„Eu știu că am stat cu pistolul la cap cântând, cu cuțitul la gât, într-o lume nenorocită.

Nu tot timpul am cântat pe scene, cânt de când mă știu, de când sunt copil. Am cântat și cu acordeonul, la rece. Am cântat în tot felul posibil ca să ajung să cânt pe scenă”, a spus Jador, într-un video publicat pe o rețea de socializare și preluat de WOWbiz.ro.