Giuly Beretchi, în vârstă de 29 de ani, originară din Satu Mare, Culciu Mare, dar stabilită în Milano de la vârsta de 10 ani, este noua concurenta din “Casa iubirii”

Cine este Giuly, de la Casa Iubirii, sezonul 3

Este pasionata de actorie, dans, teatru. Spune ca își dorește sa își exprime creativitatea si sa își exploreze talentul in diferite domenii. A lucrat ca dealer de poker la un cazino din Elvetia.

Giuly păstrează o legătură puternică cu familia ei, mai ales cu bunica sa, care a fost o influență stabilizatoare și susținătoare în viața ei. Descriindu-și părinții ca fiind prietenii ei și având o relație caldă cu aceștia, Giuly se bucură de sprijinul și iubirea familiei în căutarea ei pentru iubire și fericire.

Deși are așteptări ridicate în ceea ce privește partenerul ideal, în special în ceea ce privește caracterul și valorile, Giuly este deschisă la posibilitatea de a face noi conexiuni și de a explora relații într-un mediu diferit.

Cu o personalitate puternică și calități precum ambiția, optimismul, asumarea, istețimea și credința în Dumnezeu, după cum ea însăși spune, Giuly este o concurentă care promite sa aducă un amestec captivant de energie și spirit in Casa Iubirii.