”În momentul ăla s-a rupt ceva”. Probleme grave de sănătate pentru Radu Almășan de la Bosquito

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 feb 2024, 17:15

Radu Almășan a vorbit despre problemele sale de sănătate

Sursa: Facebook- Radu Almășan

Radu Almășan este un muzician român, cunoscut pentru rolul său de compozitor și solist vocal în trupa Bosquito, însă puțini știu cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul.

Mereu cu zâmbetul pe buze, Radu Almășan este artistul care a pus bazele trupei ”Bosquito” în anul 1999. Acesta și-a deschis sufletul în cadrul unui podcast și a vorbit despre momentul în care a primit vestea despre problemele sale de sănătate.

Ce probleme de sănătate are Radu Almășan de la ”Bosquito”

Radu Almășan, cunoscut pentru contribuția sa la trupa Bosquito, a devenit un icon al muzicii românești încă de la înființarea trupei în 1999.

Pe parcursul carierei sale, Almășan a delectat publicul cu piese inconfundabile, transformându-se într-unul dintre cei mai remarcabili artiști din țară, cu hituri rămase în amintirea fanilor din anii 2000 și prezent.

Cu toate acestea, succesul profesional nu a fost fără provocări personale. Radu Almășan a vorbit deschis despre problemele grave de sănătate la nivelul inimii. Acest diagnostic dificil a adus o perspectivă cu totul nouă asupra vieții artistului, fiind o încercare care nu poate fi depășită doar prin intermediul unui stil de viață sănătos.

Citește și: Bosquito se tine de surprize! Canta in sufragerie la fane VIDEO

În ciuda provocărilor personale, Radu Almășan rămâne un simbol al muzicii românești, iar comunitatea sa de fani îl susține în continuare, recunoscând nu doar talentul său muzical, ci și curajul de a-și împărtăși lupta personală.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„  Când am fost la vizita medicală mi-a căzut cerul în cap pentru că mi-au descoperit niște probleme congenitale la inimă. Mi-au spus că nu se poate sub nicio formă cu sport sau alte chestii și în momentul ăla s-a rupt ceva  .”, a spus Radu Almășan, în cadrul podcast-ului ”Vreau să știu ”.

Radu Almășan a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat în adolescență

Radu Almășan, liderul trupei Bosquito, a dezvăluit aspecte mai puțin cunoscute ale adolescenței sale, concentrându-se asupra unei perioade tulburi în care s-a văzut înconjurat de indivizi agresivi. Într-o dorință de a se integra și de a-și găsi locul într-un grup, artistul a adoptat un comportament similar, regretând ulterior această direcție. Din fericire, Almășan a luat decizia de a se distanța de acești prieteni, evitând astfel repercusiunile legale și orientându-se către un drum mai pozitiv.

Citește și: ASCULTA! Bosquito a sustinut un mini recital la "Draga mea prietena". Iti plac?

Sensibil la importanța creșterii personale, Radu Almășan a utilizat această perioadă tumultuoasă din adolescență ca o lecție de viață. Transformarea sa ulterioară într-un artist influent și respectat în industria muzicală a ilustrat călătoria sa dincolo de influențele negative și adoptarea unei atitudini constructive.

„  Din dorința de a fi acceptat de un grup, de un anturaj, am intrat într-o gașcă de rockeri, unde smardoielile, bătăile și astea erau la ordinea zilei. Pur și simplu a fost o perioadă. De acolo jumătate din grup și-a dat seama și a ieșit la timp, jumătate a făcut mulți ani de pușcărie  .”, a mai spus Radu Almășan pentru sursa menționată anterior.