Cine este Giuly, noua concurentă din Casa Iubirii! Băieții sunt în delir! Giuly este din Satu Mare, dar e stabilită în Milano

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 12 feb 2024, 18:29

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi! Iată ce s-a întâmplat luni, 12 februarie, în cadrul emisiunii!

Luni, 12 februarie, telespectatorii emisiunii “Casa iubirii” au avut parte de o nouă ediție incendiară. Masculii din competiție au fost surprinși de apariția unei concurente!

Citește și: „M-aș fi simțit ca și cum Robert e soțul meu și sunt cu amândoi”. Patrick și Robert se luptă pentru inima Larisei

Cine este noua concurentă care a intrat în Casa Iubirii?

Ediția de luni a emisiunii Casa iubirii a fost una plină de surprize. În cadrul emisiunii și-a făcut apariția o nouă concurentă, care s-a  bucurat de toată atenția băieților.

Giuly este noua concurentă din Casa Iubirii, iar băieții au rămas impresionați de prezența tinerei. Aceasta a făcut furori cu aspectul ei fizic încă de când a pășit în casa băieților, care au fost foarte încântați din primele lor reacții. 

Vizibil copleșită de emoții, Giulia Beretchi, în vârstă de 29 de ani, a început să se prezinte și să dezvăluie cât mai multe lucruri despre ea.

Citește și: Mihaela simte din nou fiorii iubirii. Câștigătoarea sezonului 2 „Casa Iubirii” l-a uitat pe Robert

Noua concurentă din “Casa iubirii” este originară din Satu Mare, dar este stabilită în Milano de la vârsta de 10 ani.

Mai mult, Giuly este pasionată de actorie, dans, teatru. Tânăra a mărturisit că a lucrat ca dealer de poker la un cazino din Elveția.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Totodată, noua concurentă a vorbit și despre viața amoroasă. Tânăra le-a mărturisit băieților că a avut o singură relație, care a durat 10 ani.

"Am avut o relație de 10 ani, singura mea relație, cu un băiat minunat, cu care am locuit împreună. Nu regret nimic, sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit și pentru tot ceea ce am învățat, dar cred că opusurile se atrag până în momentul în care două persoane învață una de la cealaltă.

Când știm exact ce vrem, ne dorim să avem alături o persoană cât mai asemănătoare nouă'', a declarat Giuly.

Băieții din Casa iubirii au fost foarte încântați de ceea ce a povestit tânăra, dar au vrut să afle de ce nu s-a căsătorit cu fostul partener, dacă au avut o relație de 10 ani.

"Suntem foarte diferiți! Înveți și îți dai seama de foarte multe lucruri.

Evoluezi, crești și îți dai seama că...", a explicat noua concurentă din Casa iubirii.

Între timp, Larisa a observat că tânăra i-a atras atenția lui Robert și este convinsă că Giuly a intrat în Casa iubirii pentru Robert.

Deși are așteptări ridicate în ceea ce privește partenerul ideal, în special în ceea ce privește caracterul și valorile, Giulia este deschisă la posibilitatea de a face noi conexiuni și de a explora relații într-un mediu diferit.

Rămâne de văzut care va fi parcursul ei în emisiune și cum se va înțelege cu fetele și băieții din Casa iubirii.