Bianca Drăgușanu și-a dus mama la estetician: „O fac și mai frumoasă” La ce intervenție a apelat aceasta

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 13 feb 2024, 14:56

Bianca Drăgușanu și-a dus mama la estetician: „O fac și mai frumoasă” La ce intervenție a apelat aceasta

Sursa: Bianca Drăgușanu Instagram

După ce a decis să-și reinventeze propria imagine, vedeta Bianca Drăgușanu își încurajează și își susține mama în călătoria către frumusețe. Astfel, vedeta a mers cu mama sa la estetician.

Bianca Drăgușanu, cunoscută pentru deschiderea ei în privința operațiilor estetice, a luat o decizie importantă cu privire la propria transformare cu doar câteva săptămâni în urmă.

Bianca Drăgușanu și-a dus mama la medical estetician

Dorind să își împrospăteze tenul și să obțină un aspect întinerit, Bianca a apelat la medicul estetician. Cu o atitudine hotărâtă și fără ezitare, vedeta a fost inspirație pentru o persoană foarte importantă în viața ei- mama sa, alături de care a pășit din nou pragul esteticianului. 

Cele două au mers împreună la aceeași clinică unde Bianca a început procesul său de transformare. De data aceasta, intervenția nu a vizat o schimbare radicală, ci o metodă mai subtilă și anume injectarea cu botox.

„Dragii mei, sunt cu doamna mama. Mă duc să o fac și mai frumoasă, mă duc să o duc la botox. Poate îi umplem puțin buzele cu acid hialuronic și, ca de obicei, ea are emoții.

A mai făcut asta de vreo două ori în viața ei, acum va fi a treia oară și va fi ceva foarte frumos și discret”
, a spus Bianca Drăgușanu, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: „N-are dreptul să mă judece nimeni” Bianca Drăgușanu a vorbit despre viața sa amoroasă. Ce se întâmplă cu vedeta

Mama Biancăi a dorit să își revitalizeze tenul și să obțină acel aspect natural. 

Bianca Drăgușanu, intervenția estetică care i-a umflat fața

În urmă cu ceva timp, Bianca Drăgușanu umbla prin oraș deghizată, cu o cagulă pe cap.

Se pare că vedeta a trecut printr-o intervenție chirurgicală estetică recentă la nivelul feței și a ales să poarte o cagulă pentru a evita expunerea vânătăilor rezultate. De asemenea, chipul ei era umflat și cu urme post-operatorii, iar pentru a se proteja, aceasta și-a acoperit ochii cu ochelari de soare.

Citește și: Bianca Drăgușanu a pățit-o la un salon de înfrumusețare! Cum s-au răzbunat coafezele pe ea, după ce a întârziat 3 ore

„Bună tuturor! Sunt în a cincea zi de la operație, am ales să port cagulă pentru următoarele două luni jumătate din viața mea pentru că sunt foarte inflamată și foarte vânătă, am o piele foarte sensibilă. Practic știam ce înseamnă această procedură, îmi cunoșteam sensibilitatea vasculară, și știam exact ce mă așteaptă. M-am umflat, am niște cheaguri de sânge în ochi, dar să vă țin la curent în fiecare zi cu evoluția vindecării mele, iar pentru cei sau cele care aveți întrebări despre procedurile estetice care vă pot schimba viața, sunt aici, vă răspund cu mare drag”,  

spunea aceasta pe rețelele sociale.