Panou riflat acustic - eficiență și estetică peste așteptări!

Author: Ana Filip
Actualizat: 13 feb 2024, 15:03

Suntem preocupați tot timpul de îmbunățirea calității stilului de viață, fie acasă, fie la job. Acest lucru se poate face și printr-o bună organizare a timpului, dar nu numai. Și locul unde ne desfășurăm activitatea are un cuvânt de spus în gestionarea stresului cotidian, dar și locuința personală. În acest sens sunt deosebit de importante decorațiunile interioare care izolează pereții, reducând astfel zgomotele din exterior.

O modalitate eficientă de a împiedica ca zgomotele să ajungă în interior este protecția oferită de către panourile riflate acustice. Pe larg despre acestea, află în articolul de mai jos.

Ce este un panou riflat acustic și care este rolul lui?

În procesul de decorare al unei încăperi, indiferent că e vorba de camera de zi, dormitor sau birou, există o serie de elemente care nu pot fi excluse: ferestre luminoase, mobilier adecvat și confortabil, dar și elemente de decor potrivite fiecărui spațiu. Astfel, introducerea în încăpere a unui panou riflat acustic este o modalitate eficientă de a decora pereții sau chiar tavanul. Dar rolul acestui panou nu e unul doar decorativ, ci și unul de protecție. Panoul riflat acustic acoperă zgomotele exterioare și ajută la o mai bună acustică a spațiului unde este instalat.

Fabricat din lemn de calitate, culori neutre, ușor de asortat, aceste riflaje decorative sunt o necesitate pentru cine dorește o decorare unicat. Au rol dublu, atât practic, cât și estetic, sunt ușor de montat și oferă oricărui spațiu un aer modern, elegant și plăcut ochiului.

Proprietățile panourilor sunt de neegalat

Iată într-adevăr că aceste panouri riflate acustice cuceresc din ce în ce mai mult public, deoarece ele pot fi instalate inclusiv în bucătărie sau chiar baie. Montajul ușor și aspectul clasic adaugă o notă aparte oricărei încăperi decorate cu panouri.

Potrivite atât la locurile de muncă, dar și pentru decorarea căminului, panourile riflate îmbunătățesc semnificativ acustica camerei unde sunt instalate. Panourile au avantaje majore în sensul că sunt realizate în mai multe culori și texturi care se pot îmbina în diverse forme. În felul acesta fiecare panou poate fi o adevărată operă de artă, unică în felul ei. În plus, se pot alege nuanțe diverse de gri, alb sau bej, pentru un efect estetic deosebit.

Setul de panouri livrate acoperă perfect pereții sau tavanul astfel, încât nu este necesară o pregătire prealabilă a bazei.

Livrare rapidă și montaj ușor

Odată alese panourile dorite și eventual produsele adiacente pentru întreținerea lor, livrarea se face în cel mult trei zile lucrătoare. Orice client va fi mulțumit de aceste produse, deoarece conferă un aer intim oricărei încăperi, dar și un plus de originalitate. În plus, acustica încăperii este una foarte bună, după instalarea lor.

Conform instrucțiunilor din colet, asamblarea și montarea panourilor riflate se face foarte simplu, fără bătaie de cap. Panourile sunt deosebit de utile în camera copiilor, reducând zgomotele exterioare să ajungă înăuntru. La fel, și camera adulților poate beneficia de aceste panouri deosebite, necesare pentru momentele de odihnă și relaxare.

Un element decorativ inedit, dar și un ajutor de nădejde în reducerea poluării fonice, panourile riflate acustice sunt indispensabile și calitative. Ai încerca?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.