„Umpleam perna de plâns”. Maria Constantin, dramele din căsnicia cu Marcel Toader. Ce spune vedeta despre infidelitățile fostului soț

Autor: Diana Bostan

Maria Constantin a vorbit despre mariajul cu Marcel Toader

Sursa: Captură YouTube

Maria Constantin și-a deschis sufletul și a vorbit despre mariajul eșuat pe care l-a avut cu Marcel Toader. Vedeta a recunoscut faptul că a ajuns și la psiholog în urma problemelor din căsnicie.

Interpreta de muzică populară și Marcel Toader au divorțat în anul 2018, urmând ca un an mai târziu, omul de afaceri să piardă lupta cu viața în urma unui stop cardiac. Maria Constantin a dat cărțile pe față și a vorbit despre mariajul pe care l-a avut cu omul de afaceri.

Maria Constantin a vorbit despre drama din căsnicia cu Marcel Toader

În cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”, Maria Constantin și-a spus partea sa de adevăr în ceea ce privește căsnicia pe care a avut-o cu Marcel Toader. Artista a dezvăluit că, deși lucrurile au fost frumoase la început, totul s-a transformat în cea mai dificilă perioadă a vieții ei, marcată de conflicte și dispute constante. Maria a fost profund afectată de această transformare, simțindu-se atât de copleșită încât, la un moment dat, a ajuns să își dorească să nu se mai trezească a două zi, fiind nevoită să meargă chiar și la psiholog.

Pe perioada căsniciei cu Marcel Toader, artista a fost nevoită să treacă prin mai multe scandaluri mediatice, iar în ciuda faptului că acesta a declarat public mai multe lucruri pe care interpreta de muzică populară le-a considerat neadevărate, aceasta nu a vrut niciodată să iasă în presă cu asemenea scandaluri.

Citește și: „Regula” pe care Maria Constantin a încălcat-o la nunta ei: „Nu ne stă bine”. Cum a decurs petrecerea artistei

Maria Constantin a recunoscut că a fost înșelată, iar în ciuda acestui lucru, vedeta a preferat să țină suferința pentru ea, lucru ce nu i-a făcut deloc bine stării sale psihice din acea perioadă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Multă lume o să spună că el a ieșit pe la televizor, iar eu nu am vrut, pentru că domeniul meu este de muzică populară, sunt artist, nu am vrut să mă bag într-o asemenea mizerie, cacealma. Era o perioadă în care oamenii erau plătiți să se ducă la televizor, toată lumea era fericită. Eu nu am vrut lucrul acesta, câștig foarte bine din meseria pe care o am.”, 

a spus Maria Constantin, potrivit WOWbiz.

Maria Constantin a ajuns la psiholog

Vedeta a dezvăluit faptul că nu vedea rost să facă declarații negative despre persoana cu care a avut o perioadă frumoasă în viața ei, chiar dacă ulterior relația a devenit dificilă și tumultuoasă.

Maria Constantin a menționat că în acea perioadă nu se respecta pe sine și că simțea cum se degrada.

Interpreta de muzică populară a făcut aceasta precizare, după ce mai multe persoane au acuzat-o de faptul că ea nu a suferit.

Citește și: Ce păcat au comis Maria Constantin și Robert Stoica, chiar în ziua nunții! „Să meargă la spovedanie”

”Nu știe nimeni că eu ajungeam acasă și umpleam perna de plâns și îmi doream să nu mă mai trezesc a doua zi. Am ajuns și la psiholog. Dumnezeu m-a ajutat să trec peste toate lucrurile astea. Am încercat să mă îngrop în muncă, să nu mai fiu atentă, chiar dacă presa era pe la porțile facultății.”,  a mai spus Maria Constantin, la „Online Story”.