Daniela de la Casa Iubirii, strigăt de ajutor pe o rețea socială: „Vă rog…” În ce situație a ajuns fosta concurentă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 19 feb 2024, 22:56

Daniela de la Casa Iubirii, strigăt de ajutor pe o rețea de socializare: „Vă rog…” În ce situație a ajuns fosta concurentă

Sursa: Daniela Alexandra Instagram

Daniela de la Casa Iubirii se confruntă cu o situație disperată și le-a cerut ajutorul urmăritorilor săi. Ce a pățit fosta concurentă a emisiunii?

În vârstă de 23 de ani, Daniela a fost una din concurentele emisiunii „Casa Iubirii”, sezonul 3. Aceasta a fost și prima concurentă eliminată, după ce nu a reușit să creeze o legătură cu niciun băiat din Casă.

Daniela de la Casa Iubirii, strigăt de ajutor pe o rețea socială

Recent, blondina a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram, în care îi roagă pe cei peste 100.000

de urmăritori ai săi să o ajute.

Se pare că fostei concurente i-a fost furată imaginea și îi îndeamnă pe fanii săi să dea report contului de pe Facebook care se folosește de pozele acesteia.

Citește și: Emisiunea “Casa iubirii” își menține supremația în audiențe. Kanal D, pe primul loc în topul televiziunilor cu reality show-ul prezentat de Andreea Mantea

„Vă rog, un report la acest cont care mi-a furat imaginea și se dă drept mine, la report să specificați că acest cont a furat identitatea mea și dați numele meu de pe Facebook. Mulțumesc!” a transmis Daniela într-un InstaStory.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prima reacție a Danielei de la Casa Iubirii, după eliminare

Daniela nu a petrecut prea mult timp în Casă, aceasta fiind și prima concurentă care a plecat acasă. La câteva zile după eliminare, aceasta a repostat un mesaj pe rețelele sociale.

„Daniela, ești o învingătoare! Daniela a dovedit multe în acest sezon..chiar dacă vă pare că e fițoasă, nu e.

A luptat cu zeci de comentarii și videoclipuri de hate..așa ceva nu e normal..fata aceasta a fost judecată greșit. Te iubesc!” a scris unul dintre fani.

Citește și: „Cred că aveți probleme” Sorin Rus, luat la rost de fani după ce s-a afișat cu Bianca Comănici! De la ce a plecat totul

Al treilea sezon al programului "Casa iubirii" a adus în lumina reflectoarelor zece concurenți noi, determinați să-și găsească jumătatea.

În plus, doi băieți și două fete din sezonul precedent au revenit în competiție, având dorința de a-și continua călătoria în show pentru a descoperi adevărata dragoste și a construi relații solide. De la primele episoade, participanții au realizat conexiuni și chiar au format prietenii, depunând eforturi considerabile pentru a se cunoaște mai profund.