Mari „cocheta” s-a operat! „Sâmbătă mă externează” Cum se simte femeia care a făcut istorie în cadrul unei emisiuni TV

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 feb 2024, 11:18

Mari „cocheta” s-a operat! „Sâmbătă mă externează” Cum se simte femeia care a făcut istorie în cadrul unei emisiuni TV

Sursa: TikTok/captură YouTube

Maria Tănase, supranumită Mari "cocheta", a intrat în atenția publicului în anul 2017, odată cu participarea sa la o emisiune TV ce a devenit rapid virală. În scurt timp după difuzarea episodului, femeia a câștigat popularitate pe internet datorită reacțiilor sale amuzante, care au stârnit zâmbete în întreaga țară.

Cu peste șase ani de la apariția sa în emisiunea TV, Maria Tănase s-a transformat radical. În filmulețul de prezentare al emisiunii la care a participat, Mari prezenta ca fiind "cocheta casei". Pe rețelele de socializare, aceasta a devenit o prezență cunoscută, ținându-și fanii la curent cu activitățile sale.

Cum se simte Mari Cocheta, după ce a suferit o operație

După 6 ani de la apariția TV, Mari este complet schimbată și de nerecunoscut! Aceasta a suferit mai multe transformări din puncte de vedere fizic.  

Una dintre schimbările majore a fost transformarea culorii părului. Dacă în urmă cu șase ani era roșcată și cu o tunsoare scurtă, acum a adoptat o nuanță brunetă și și-a lăsat părul să crească, reflectând astfel o altă latură a personalității sale.

Recent, Maria Tănase a surprins pe toată lumea anunțând că a trecut printr-o operație. Ea a făcut acest anunț printr-un filmuleț postat pe pagina sa de TikTok, în care apare pe patul de spital.

Femeia nu a oferit detalii specifice privind natura intervenției, dar fanii și-au exprimat îngrijorarea și și-au transmis gândurile bune.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Gestul șocant al unei femei: A încercat să fugă dintr-un spital privat din Turcia, pentru a evita plata unei operații estetice

Sunt bine după operație, totul a decurs cu succes. Sâmbătă mă externează ”, a spus Mari Tănase.

Cuvintele care au făcut-o celebră pe Mari Tănase

Momentul în care Maria Tănase a citit regulamentul casei în care a fost plasată a fost deosebit de memorabil, aducând amuzament în casele telespectatorilor.

Ea a exprimat nemulțumirea față de obiceiurile familiei gazdă, precum consumul de apă destinat copiilor sau niște simple sandwich-uri la școală, situații cu care nu era de acord.

Citește și: Ce cadou a primit Andreea Mantea de Ziua Îndrăgostiților! Cineva i-a făcut o mare bucurie vedetei: „Cât de mult te iubesc”

„NU APĂ!”, „Sunt cocheta casei”  sunt

celebrele vorbe ale lui Mari, care au devenit virale, propulsând-o pe aceasta în lumea mondenă. 

Cu schimbările sale de imagine și apariția în mediul online, Maria Tănase continuă să capteze atenția publicului, adăugând noi capitole la povestea sa uluitoare începută în lumina reflectoarelor televiziunii.