Cine este Ada-Maria Ileana, cea care reprezinta România la Miss World 2024! Este profesoară de 6 ani de zile

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 16 feb 2024, 15:37

Ada-Maria Ileana este tânăra care va reprezenta România la Miss World 2024. Ce ocupație are aceasta

Sursa: AdaMarrie Instagram

Ediția din acest an a prestigiosului concurs de frumusețe, Miss World, se va desfășura în India, în perioada februarie-martie 2024, iar România va fi reprezentată de frumoasa Ada-Maria Ileana, o tânără în vârstă de 26 de ani. În afară de trăsăturile fizice remarcante, tânăra impresionează și prin parcursul său educațional și implicarea în diferite activități.

Ada-Maria Ileana s-a născut în București și a studiat un master în Politici Publice la University College London, dovedindu-se nu doar o prezență atrăgătoare, ci și o minte strălucită.

Cu o pasiune pentru modă și studii în domeniul relațiilor internaționale și diplomației, tânăra adaugă în paleta sa de realizări și activitatea de profesoară de limba engleză, pe care o desfășoară de la vârsta de 20 ani. 

Ada-Maria Ileana va reprezenta România la Miss World 2024

Cu un mix de eleganță, inteligență și implicare socială, Ada-Maria Ileana se pregătește să reprezinte cu mândrie România în cadrul celei de-a 71-a ediții a Miss World, aducând în prim-plan nu doar grația și frumusețea sa, ci și valorile și educația pe care le reprezintă cu demnitate. 

Citește și: Miss Japonia și-a pierdut coroana după ce s-a aflat de relația ei cu un bărbat căsătorit

La doar 26 de ani, Ada-Maria Ileana are un palmares impresionant în competițiile de frumusețe, iar experiența sa anterioară, participând la Miss World România 2023 și Miss Internațional 2022, o pregătește pentru provocările ce vor apărea în cadrul Miss World 2024. În luna decembrie, tânăra a dezvăluit primele imagini și un videoclip de prezentare pentru această competiție, demonstrându-și determinarea și încrederea în propria sa frumusețe și abilități.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Numărăm zilele până la cea de-a 71-a ediție Miss World din februarie-martie 2024. România
revine după 6 ani de absență, gata să câștige prima coroană MW! În doar două luni voi concura în finala la Mumbai, India”, scria Ada-Maria Ileana pe pagina sa de Instagram, la finalul anului trecut. 

Ada-Maria Ileana, implicată în activitățile cu copiii

Ada-Maria Ileana mărturisește că este implicată în viața sa profesională și că munca practicată îi aduce satisfacție deplină. Se pare că frumoasa brunetă reușește să mențină un echilibru între viața de model, dar și viața de profesoară. 

Chiar dacă tânăra s-a dedicat și lumii modei, participând în trecut la o emisiune TV și la competiții de frumusețe precum Miss World România 2023 și Miss Internațional 2022, a ales să își dedice în continuare mare parte din timpul său profesiei de cadru didactic.

Citește și: Mari „cocheta” s-a operat! „Sâmbătă mă externează” Cum se simte femeia care a făcut istorie în cadrul unei emisiuni TV

Aceasta predă engleză la o școală privată din Capitală, de șase ani și afirmă că interacțiunea cu copiii și adolescenții îi aduce o bucurie deosebită, motiv pentru care a ales această carieră.

 


Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Alin Oprea, fostul membru al trupei Talisman, a fost in studioul "Follow us", emisiune moderata de Ilinca Vandici si Teo Trandafir, pentru a oferi un drept la replica in urma acuzatiilor facute de fosta sa sotie, Larisa Uta, in cadrul podcastului "Un podcast misto", moderat de Bursucu.

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.