Prima apariție publică a Regelui Charles, după începerea tratamentului pentru cancer. Ce mesaj a transmis monarhul cu privire la boala sa

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 19 feb 2024, 11:47

Regele Charles al III-lea și regina Camilla

Sursa: Profimedia

Regele Charles a fost văzut la biserică alături de Camilla, după ce a efectuat prima etapă a tratamentului pentru cancer.

După efectuarea primei etape a tratamentului pentru cancer, monarhul a ales să petreacă câteva zile liniștite la renumita reședință Sandringham. Regele Charles a fost surprins la biserică alături de Camilla.

Prima apariție publică a Regelui Charles, după începerea tratamentului pentru cancer

Regele Charles al III-lea a adus zâmbete pe fețele curioșilor, ieri, când a fost văzut mergând spre biserică și salutându-i pe cei prezenți cu căldură.

Gesturile sale prietenoase au fost primite cu drag de către cei prezenți, reflectând o atitudine optimistă și recunoștință față de sprijinul primit în această perioadă.

Citește și: „Toată lumea vorbește despre alegeri” Dan Negru, mesaj pentru români din capitala Franței. De ce ar trebui să ținem cont atunci când ieșim la vot

Monarhul, însoțit de Camilla, a demonstrat determinare în ciuda condițiilor meteorologice nefavorabile, fiind nevoiți să se protejeze de ploaie cu ajutorul umbrelelor.

Aflat la Sandringham pentru a-și continua recuperarea după prima etapă de tratament la Londra în această săptămână, Regele Charles și-a rezervat un moment de liniște spirituală alături de soția sa la slujba religioasă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Regele Charles a împărtășit diagnosticul cu care se confruntă acum aproximativ două săptămâni, prin intermediul unei postări realizate de către Palatul Buckingham, iar din acel moment, acesta a primit numeroase mesaje de susținere și încurajare din partea oamenilor. 

Ce mesaj a transmis Regele Charles după ce a fost diagnosticat cu cancer

Cu o săptămână în urmă, Regele Charles a făcut o remarcabilă și emoționantă declarație, marcată de curaj și sinceritate, în legătură cu diagnosticul său recent de cancer.

În cadrul acestui anunț surprinzător, monarhul a ales să-și exprime recunoștința față de public pentru sprijinul necondiționat primit. În cuvinte pline de emoție, Regele a mulțumit „din suflet” celor care l-au susținut, menționând „mângâierea și încurajarea” pe care le-a resimțit în această perioadă dificilă.

Citește și: Prințul Harry, primele declarații după ce a aflat că Regele Charles are cancer: „Mă vor duce înapoi în Marea Britanie”

Aş dori să-mi exprim cele mai sincere mulţumiri pentru numeroasele mesaje de susţinere şi urări de bine pe care le-am primit în ultimele zile. Aşa cum ştiu toţi cei care au fost afectaţi de cancer, astfel de gânduri bune sunt cea mai mare mângâiere şi încurajare”, a dezvăluit regele Charles într-un mesaj transmis de la Sandringham, în Norfolk.

Cu toate acestea, Regele Charles a menținut discreția referitoare la detaliile privind tipul specific de cancer, tratamentul la care este supus și stadiul bolii în cea mai recentă declarație.

Cu toate că a împărtășit cu publicul provocarea cu care se confruntă, monarhul a păstrat aspectele intime ale luptei sale cu boala.