Cine este Elsina Khairova, iubita lui Tom Cruise. E cu 25 de ani mai tânără decât actorul

Autor: Denisa Irimia

Cine este noua iubita a lui Tom Cruise

Sursa: Facebook

Tom Cruise, la vârsta de 61 de ani, pare să fi găsit din nou dragostea în brațele unei frumoase rusoaice, Elsina Khairova, în vârstă de 36 de ani.

Tom Cruise și iubita lui, Elsina Khairova, trăiesc deja de ceva timp o poveste de dragoste care devine tot mai profundă și serioasă, în ciuda diferenței de vârstă de 25 de ani dintre celebrul actor și partenera sa.

Citește și: Shakira a fost condamnată la închisoare. Suma uriașă pe care trebuie să o plătească! „Trebuie să-mi aleg cu grijă bătăliile pe care le port”

Cine este Elsina Khairova, iubita lui Tom Cruise

Întrebările fanilor nu se mai axează doar pe identitatea noii iubite a artistului, ci și pe povestea captivantă a modului în care cei doi s-au întâlnit și au început să construiască această relație specială.

La sfârșitul anului trecut, Tom Cruise în vârstă de 61 de ani a fost observat în Londra în compania Elsinei Khairova, o rusoaică de 36 de ani, semn care a stârnit inițial zvonurile privind o posibilă relație.

Aceste speculații au captat imediat atenția fanilor, generând curiozitatea acestora în ceea ce privește identitatea femeii. Se pare că Elsina Khairova este fiica unui parlamentar rus, Rinat Khayrov, cunoscut ca un aliat de încredere al președintelui rus Vladimir Putin, și, de asemenea, fostă soție a oligarhului rus Dmitry Tsvetkov.

Despărțirea lor s-a soldat cu un cost de 150 de milioane de lire sterline, iar în cei 11 ani de căsnicie, fosta soție a alocat nu mai puțin de 10 milioane de lire sterline pentru garderoba sa, plus încă 2 milioane de lire sterline pentru achiziționarea

de genți de lux.

Pe parcursul acestei perioade, cuplul a împărțit, de asemenea, un conac evaluat la 22 de milioane de lire sterline, situat pe proprietatea Wentworth din Surrey, alături de case din Londra în valoare totală de 18 milioane de lire sterline.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cuplul dispunea de proprietăți nu doar în Dubai, ci și în Cipru, având în posesie mai multe mașini de lux, bijuterii și colecții de artă evaluate la milioane de lire sterline. Aceste active reprezentau doar o mică parte din patrimoniul lor extins și diversificat.

Citește și: Shakira și Gerard Pique s-au împăcat? Ce au decis cei doi în legătură cu relația lor: „Toate s-au întâmplat deodată”

Cum și-a cunoscut Tom Cruise noua iubită

Ulterior, a apărut curiozitatea privind modul în care Tom Cruise a întâlnit-o pe rusoaică. Se pare că întâlnirea lor a avut loc într-un mod cu totul neașteptat și surprinzător. Conform relatărilor, cei doi s-au intersectat în timpul unei petreceri organizate de un prieten al actorului.

Această întâlnire a avut loc în penthouse-ul din Hyde Park, Londra, deținut de Cruise, care organizase o eleganta petrecere de ceai.

Între cei doi s-a creat o conexiune instantanee încă din primele momente ale evenimentului.

„Tom a organizat petreceri de ceai în fiecare duminică atunci când a stat la Londra. Se simte mult mai bine în Londra decât în Los Angeles. Are majordomi și prăjituri făcute în casă, e foarte britanic. Cineva a adus-o pe ea”, a spus o sursă, pentru pagesix.com.

Tom Cruise părea profund îndrăgostit de Elsina, manifestând un interes deosebit pentru fiecare cuvânt rostit de aceasta. Cei doi dădeau impresia de apropiere fizică, fiind însoțiți de garda lui de corp. Garda a intervenit atunci când un membru al personalului s-a apropiat pentru a cere o poză. Elsina a impresionat prin ținuta sa strălucitoare, purtând o rochie atrăgătoare și o haină de blană neagră.

„Tom părea foarte amorezat și sorbea fiecare cuvânt pe care-l spunea Elsina. Păreau foarte apropiați din punct de vedere fizic. Era prezentă și garda lui de corp, care a intervenit atunci când un membru al personalului s-a apropiat că ceară o poză. Ea era ca scoasă din cutie, îmbrăcată într-o rochie strălucitoare și o haină neagră de blană. Tom a fost generos, a dat un bacșiș de 100 de lire, înainte ca el și Elsina să iasă pe o ușă laterală și să meargă spre mașina care-i aștepta. A fost o operațiune care a decurs lin”, a spus o persoană din interior.