„Pregătiți-vă pentru ceva frumos”. Sorin Rus și Mihaela de la ”Casa iubirii”, din nou împreună. Vezi ce fotografie a postat câștigătorul primului sezon alături de frumoasa blondină

Autor: Diana Bostan

Sorin și Mihaela de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Mihaela Homa/ Soryn Rus

Sorin Rus și Mihaela Homa și-au pus fanii pe jar. Foștii câștigători ai emisiunii ”Casa iubirii” pregătesc o surpriză inedită pentru fani.

Deși au spus că sunt doar prieteni, Sorin și Mihaela nu pot sta prea mult timp departe unul de celălalt. Câștigătorul primului sezon s-a fotografiat alături de frumoasa blondină și a postat totul pe contul său personal de Instagram.

Sorin și Mihaela de la ”Casa iubirii”, o nouă apariție împreună

După încheierea celui de-al doilea sezon al emisiunii "Casa Iubirii", Mihaela și Sorin, protagoniștii care au captat atenția publicului, s-au afișat împreună, în repetate rânduri, în mediul online.

Deși anterior au insistat că sunt doar prieteni, cei doi au stârnit curiozitatea fanilor prin postarea unei noi fotografii.

Comunitatea lor de susținători este acum pusă pe jar, încercând să dezlege misterul și să afle ce surprize le pregătesc de această dată Mihaela și Sorin de la ”Casa iubirii”. Prezența lor constantă împreună în mediul online a alimentat zvonurile despre o posibilă relație amoroasă, însă cei doi susțin că sunt în cunoaștere cu alte persoane, ba chiar mai mult, Sorin a dezvăluit faptul că se află într-o relație amoroasă de aproximativ cinci luni de

zile.

Citește și: „I-a spus cineva că am înșelat-o!” Ionuț Stoica, acuzat că a călcat strâmb în relația sa cu Larisa. Cum și-a dovedit nevinovăția fostul concurent din Casa Iubirii

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sorin Rus a postat o fotografie alături de Mihaela, în secțiunea Instastory, fotografie ce a fost însoțită de mesajul: ”Pregătiți-vă pentru ceva frumos”, semn că cei doi pun la cale o nouă colaborare explozivă pentru susținătorii lor. Tânărul nu a dat mai multe detalii, însă cu siguranță își va ține urmăritorii la curent cu activitatea sa.

Ce spunea Sorin despre relația lui cu Mihaela

În cadrul unui interviu pentru Wowbiz, Sorin Rus a fost întrebat dacă între el și Mihaela este mai mult decât o frumoasă prietenie, iar fostul concurent a explicat că, deși Mihaela are foarte multe calități, dorește să rămână, în continuare, un bun prieten pentru ea.

„Nu s-a întâmplat nimic între noi. Consider că noi suntem prieteni și putem să fim foarte buni prieteni și e bine să păstrăm relația asta.

O consider pe Mihaela o fată foarte frumoasă, dacă ar fi vorba de o familie și a face un pas mai mare este pregătită pentru așa ceva, este matură” a dezvăluit Sorin.

Citește și: „Nu știu cine e fals dintre noi doi”. Adelin de la ”Casa iubirii” aruncă bomba despre Mihaela. Ce a dezvăluit fostul concurent despre câștigătoarea celui de-al doilea sezon

În plus, tânărul a mărturisit că are, deja, o iubită cu care se înțelege foarte bine. Însă, acesta nu se afișează cu ea în mediul online deoarece nu-și dorește să o expună lucrurilor care vin la pachet cu viața de persoană publică.