Cine este presupusa iubită a lui Vladimir Putin? Ekaterina Mizulina, frumoasa blondină, este cu 32 de ani mai tânără decât el

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 21 feb 2024, 11:48

Ea este iubita lui Vladimir Putin

Sursa: Profimedia

Se zvonește că președintele rus, Vladimir Putin, în vârstă de 71 de ani, ar fi într-o relație cu o femeie de 39 de ani.

Relația lui Vladimir Putin cu iubita lui, Katya Mizulina a devenit un adevărat subiect tabu în presa internațională. Despre președintele Rusiei se știe, deja, că a fost implicat în multiple relații amoroase.

Cine este Ekaterina Mizulina, iubita lui Vladimir Putin

Ekaterina Mizulina, în vârstă de 39 de ani, este fiica unei deputate anti-ucrainene. Aceasta a angajat toate resursele pentru a inhiba orice critici la adresa lui Putin în spațiul online, mai ales în legătură cu conflictul din Ucraina, justificându-și acțiunile prin dorința de a proteja minorii.

Cu o diplomă în istoria artelor obținută în Marea Britanie, Mizulina conduce Liga Rusiei pentru un internet sigur, o organizație orientată în direcția pro-Kremlin.

„Katya Mizulina este pe gustul lui Putin în totalitate”,  a spus activista rusă pentru drepturile omului, Olga Romanova, într-un interviu pentru Canalul 24, din Ucraina.

Citește și: Vladimir Putin, prima reacție după ce interviul cu el a ajuns cel mai vizionat din istorie! „Sincer, nu am obţinut satisfacţie deplină”

În 2004, Mizulina a absolvit Școala de Studii Orientale și Africane de la Universitatea din Londra, obținând diplome în istoria artei și limba indoneziană. Ulterior, a lucrat ca traducător pentru delegațiile oficiale ruse care au vizitat China, iar din 2017 a fost implicată în activitățile Ligii pentru un Internet Sigur.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vladimir Putin a fost implicat în multiple relații amoroase

Ca șefă a acestei organizații, Mizulina a susținut măsuri de cenzură online, impunerea de amenzi și sancțiuni împotriva mass-mediei și a platformelor sociale.

„Mai întâi vom curăța Ucraina de naziști... și apoi vom ajunge la Google și Wikipedia”,  transmitea Katya Mizulina prin intermediul unui discurs, în 2022.

Citește și: Alina Kabaeva, iubita lui Putin, a fost văzută în Moscova. Unde se afla partenera liderului rus- FOTO

După divorțul din 2014 de soția sa, Lyudmila, cu care a fost căsătorit timp de 30 de ani, Putin ar fi fost implicat într-o relație cu fosta gimnastă olimpică Alina Kabaeva, în vârstă de 40 de ani, cu care se speculează că ar avea 2 sau 3 copii.

Totuși, surse din presa ucraineană și canalele independente de Telegram din Rusia susțin că el s-ar fi îndrăgostit recent de Mizulina, fiica de 39 de ani a deputatei Elena Mizulina, conform informațiilor publicate de canalul rusesc de Telegram, Kremlevskaya Tabakerka