Marian Godină, solidar cu femeile! Gestul polițistului după ce a văzut o doamnă în pericol: „Alesesem să intervin”

Autor: Diana Ghita

Cum a reacționat Marian Godină când a văzut o femeie agresată

Sursa: Facebook Marian Godină; Unsplash

După ce comentariul lui despre versurile melodiei „Macarena”, a Erikăi Isac, a stârnit controverse, polițistul Marian Godină a venit cu o poveste prin care vrea să arate că este de partea femeilor.

La scurt timp după ce Erika Isac a lansat melodia „Macarena”, referitoare la abuzurile asupra femeilor și la stereotipurile despre ele, din societatea actuală.

Marian Godină este de partea femeilor

Printre altele, în cântecul ei, artista a ținut să aducă în prim-plan riscurile la care sunt expuse femeile atunci când se întâlnesc cu un bărbat, printre care a enumerat abuzul și răpirea.

Ulterior, cunoscutul polițist Marian Godină a ținut să-și expună părerea cu privire la respectivul aspect, spunând că doamnele și domnișoarele ar putea preveni o astfel de întâmplare.

„Dragi fete, dragi femei, cu cine vă întâlniți voi și mai ales unde, astfel încât să fiți nevoite să trimiteți locația live?”,  a transmis omul legii.

Comentariul bărbatului a primit, rapid, multe reacții, fiind criticat pentru atitudinea lui, iar după ce i s-a atras atenția de către mai multe femei, acesta a revenit, explicând că nu a vrut să judece pe nimeni și nici

să fie răutăcios.

„În niciun moment nu am vrut ca vreo femeie care a trecut prin asemenea traume să se simtă în vreun fel lezată de ce am scris eu acolo, iar dacă vreo femeie s-a simțit așa, îi transmit scuzele mele și asigurările că nicio clipă nu am avut intenția asta”,  a scris Marian Godină, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Marian Godină explică gestul controversat al polițistului după ce a ucis-o pe Raisa: "Pentru cine dorește să afle realitatea, nu senzaționalul"

Ce a făcut Marian Godină pentru a apăra o femeie

Ba mai mult, acesta a vrut să le arate doamnelor și domnișoarelor că empatizează cu ele și că nu susține sub nicio formă abuzurile, povestindu-le despre o situație prin care a trecut în urmă cu 5 ani. Polițistul brașovean a dezvăluit că intervine ori de câte ori vede că un bărbat agresează o femeie în public, întrucât nu poate sta să privească nepăsător astfel de episoade.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„În parcarea unui magazin, unde mă aflam cu un amic, am observat o ceartă între un bărbat și o femeie.

Era o ceartă pe care mulți ar considera-o normală și pe lângă care ar trece pasivi. Mulți bărbați.

Nu am făcut asta, ci m-am oprit să vad dacă nu cumva degenerează, ceea ce s-a și întâmplat, bărbatul agresând fizic femeia. Ne-am dus rapid spre el, atât eu, cât și prietenul meu care a pus mâna pe el ca să-l oprească să mai facă ceva”,  a

povestit bărbatul într-o altă postare de pe Facebook, în urmă cu doar câteva ore.

Citește și: Cine e Mirel din Turnu Măgurele, cel care a inspirat piesa „Macarena” a Erikăi Isac! „S-a trezit să îmi facă mie educație”

Ulterior, agresorul a scos din buzunar un cuțit, cu care i-a amenințat pe Marian Godină și pe prietenul său, însă aceștia nu s-au lăsat intimidați, sunând imediat la 112, pentru a cere autorităților să intervină, ceea ce a stârnit un val de critici în online, pe motiv că aceștia ar fi trebuit să-l imobilizeze pe individ.

„I-am zis că sunt polițist și l-am somat să scoată mâna din buzunar, la vedere. A scos-o cu tot cu un cuțit. În momentul ăla i-am spus și prietenului meu să se îndepărteze și m-am îndepărtat și eu mai mult, cât să am spațiu de fugă în caz că venea spre mine. Femeia era deja la mare distanță, iar eu aș fi avut unde să fug.

Am sunat la 112 și a venit politia după o grămadă de timp.Comentariile de la acea postare, venite mai ales de la bărbați, erau legate de faptul că eu, deși lucram la mascați, nu am fost în stare să imobilizez pe unul cu un cuțit. Asta s-a înțeles din postarea aia. Nu că alesesem să intervin în loc să îmi văd de treabă”,  a mai scris Marian Godină.