Andreea Mantea nu-și mai tratează boala autoimună! Decizia luată de vedetă: „Mă las în mâna Divinității”

Autor: Diana Ghita

Andreea Mantea explică de ce a renunțat la tratament

Sursa: Unsplash; Facebook Andreea Mantea

Frumoasa prezentatoare de la „Casa iubirii” suferă de o boală autoimună. Deși nu a specificat, până acum, denumirea ei, aceasta a dezvăluit că simptomele ei sunt destul de severe.

Pentru afecțiunea sa, Andreei Mantea i s-a prescris un tratament pe care nu trebuie să-l întrerupă pentru a ține boala în frâu. Însă, aceasta a decis să renunțe la pastile și să se bazeze pe alte metode.

De ce a oprit Andreea Mantea tratamentul

Dacă, până acum, prezentatoarea TV lua câte 10 pastile pe zi, aceasta consideră că este mai bine să renunțe la ele și să-șandri lase viața în mâinile Lui Dumnezeu, întrucât are încredere că o va ajuta în continuare, în această problemă de sănătate, alinându-i suferința și

dându-i puterea de a trece fără niciun medicament peste simptomele agresive.

„Cred în Divinitate. Am crezut că o să mă ajute și m-a ajutat. Am zis că n-ar fi corect să cer și ajutor și să iau și pastile în același timp. Am cerut ajutor și am oprit pastilele. Am zis că mă las în mâna Divinității. Lucru foarte înțelept, chiar dacă nu pare”,  a

declarat vedeta, pentru unica.ro.

Citește și: Andreea Mantea, topită de dor! „M-am cocoțat lângă pervaz”. Pe cine așteaptă vedeta nerăbdătoare

Deși este convinsă că divinitatea o va ajuta în această problemă, prin respectivele afirmații Andreea Mantea nu a încercat să îndemne pe nimeni să-i urmeze exemplul și să renunțe la tratamente, întrucât acest lucru implică o mulțime de riscuri.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Nu recomand asta nimănui! Eu așa am simțit și s-a stopat. Nu a dispărut, pentru că n-o să dispară niciodată o boală autoimună.

Mă bucur că nu mai avansează, chiar dacă mai fac ceva greșit. Dar nu vreau să se ia nimeni după mine”,  a spus prezentatoarea.

Care este cheia sănătății, după Andreea Mantea 

Separat de aceste lucruri, bruneta a mărturisit că un alt lucru important, în ceea ce privește sănătatea unui om, constă în modul în care gândește și în care se raportează la viață și la situațiile pe care le întâmpină zilnic.

„Chiar cred că oamenii pot vindeca absolut orice problemă. Noi le ținem, noi nu vrem să le vindecăm. Știi care este vindecarea supermă? Fericirea. Un om fericit nu poate fi un om bolnav”,  a mai explicat Andreea Mantea, conform sursei citate.

Citește și: Andreea Mantea vorbeste in premiera despre interventia secreta pe care si-a facut-o! “M-am operat degeaba! N-am ascultat de sfaturile medicului si n-a avut efect” – Afla detalii – Video Exclusiv!

Cu toate că viața implică și momente dificile, vedeta încearcă să vadă partea bună în tot ceea ce i se întâmplă, astfel, nimic nu reușește să o demoralizeze:  „Chiar și pentru cele rele sunt recunoscătoare, pentru că din ele învăț. Dacă nu ar fi cele rele nu aș putea să le apreciez pe cele bune”.