Ce fotografie emoționantă a postat Oana Roman pe Facebook la scurt timp după ce a anunțat că mama sa, Mioara Roman, a murit

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 23 feb 2024, 10:02

Fotografia emoționantă postată de Oana Roman pe Facebook

Sursa: facebook.com

Mioara Roman, mama Oanei Roman, a murit la vârsta de 83 de ani.

Oana Roman a anunțat, vineri dimineața, pe paginile sale de Facebook și Instagram că mama sa Mioara Roman a decedat. Aceasta a postat mai multe poze emoționante cu mama sa, dar și un mesaj prin care își arată recunoștința față de cea care i-a dat viață.

Imaginea postată de Oana Roman după ce a aflat de moartea mamei sale

După vestea tragică a decesului mamei sale, Mioara Roman, O ana Roman a ales să împărtășească o fotografie emoționantă cu fanii săi pe pagina personală de Facebook, oferind o privire intimă în viața sa

de familie.

În fotografia postată, Mioara Roman apare cu fiica sa, Isabela, în brațe, iar poza este de când aceasta era doar un bebeluș.

Această imagine arată legătura puternică dintre Mioara Roman și cei dragi din jurul ei. Chiar și în momentele de tristețe și pierdere, Oana Roman a găsit în această fotografie o sursă de alinare, dar și o amintire prețioasă.

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat mama Oanei Roman erau deja cunoscute de toată lumea și deveneau din ce în ce mai frecvente. În urmă cu câteva luni, Mioara Roman, în vârstă de 83 de ani, trecuse printr-o operație chirurgicală dificilă, iar pentru un timp părea că recuperarea ei era una de succes. Cu toate acestea, tragicul ei sfârșit, survenit în somn, la ora 1 noaptea, în azilul de la Snagov, a adus un șoc și o tristețe profundă în sufletele celor care au cunoscut-o și i-au apreciat prezența în viața lor.

Citește și: Adio, Mioara Roman! Mii de mesaje emoționante pe rețelele sociale, la scurt timp după ce Oana Roman a anunțat că mama sa a murit

Mesajul postat de Oana Roman cu privire la decesul mamei sale

Oana Roman se confruntă acum cu una dintre cele mai dificile pierderi din viața sa, o pierdere care a șocat și i-a îndurerat pe mulți dintre cei care au cunoscut-o pe mama sa, Mioara Roman.

Problemele de sănătate cu care s-a confruntat mama Oanei Roman erau cunoscute de toată lumea, dar din păcate tristul eveniment a avut loc când lumea se aștepta mai puțin, iar moartea sa a fost un șoc pentru mulți, mai ales că aceasta părea că se recuperează destul de bine.

Mioara Roman a fost una dintre personalitățile remarcabile ale României, cu o carieră de succes și o influență profundă în comunitatea sa.

Ca jurnalistă de radio, traducătoare și profesoară de limbă și civilizație arabă, a inspirat mulți tineri și a contribuit semnificativ la diversele domenii în care și-a dedicat viața profesională. Cu toate acestea, în ultimii ani, sănătatea precară a dus-o prin diverse spitale și centre de recuperare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Când a aflat de moartea mamei sale, Oana Roman a fost profund afectată. Chiar dacă ultimele zile au sugerat o îmbunătățire a stării de sănătate a Mioarei Roman, pierderea sa a fost devastatoare pentru fiica sa. În ciuda durerii mari, Oana și-a adunat puterile pentru a-și exprima public durerea și recunoștința față de mama sa iubită. Într-o declarație emoționantă pe rețelele de socializare, a transmis un mesaj de despărțire și recunoaștere a influenței mamei sale în viața sa.

„Drum lin în lumină, mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici. Tot ce sunt îți datorez. Mulțumesc, mămica mea, pentru tot. Te iubesc și te voi iubi mereu! Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace.”, a declarat Oana Roman.

Potrivit cancan.ro, Oana a subliniat că mama sa a avut un stop cardiac în timpul somnului, iar eforturile de resuscitare nu au avut succes. Această plecare liniștită a adus un oarecare confort în mijlocul durerii provocate de pierdere.

„Ieri era bine, au mobilizat-o, totul era bine. La ora 1 noaptea a decedat practic în somn. Așa cum și-a dorit. În liniște și fără dureri. A plecat liniștită. În pace.(…) Mereu a spus ca vrea să moară în somn. A făcut stop cardiac și au resuscitat-o, dar fără succes.”, a adăugat Oana Roman.

În momentul tragic al pierderii mamei sale, Oana Roman se află în vacanță în Egipt, pentru a sărbători aniversarea a zece ani de la nașterea fiicei sale, Isabela. Cu toate acestea, a declarat că va reveni în România pentru a-și lua rămas bun de la mama sa și pentru a-și face datoria în aceste momente dificile.

Citește și: Ultimele imagini cu Mioara Roman în viață: De ce boală suferea aceasta

Moartea Mioarei Roman a lăsat un gol profund în inimile celor care au cunoscut-o și au apreciat-o. Viața sa bogată și dedicată merită să fie sărbătorită și amintită cu respect și recunoștință, iar amintirile sale vor continua să inspire și să influențeze pe cei care au avut privilegiul să o cunoască.