Theo Rose a ajuns pe mâna medicului estetician. La ce procedură a apelat cunoscuta artistă și cum arată după intervenție

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 26 feb 2024, 20:00

La ce intervenție estetică a apelat Theo Rose

Sursa: Instagram: Theo Rose.Official

Theo Rose, transformare uluitoare la nivelul feței. Artista a renunțat la ceva ce o deranja de foarte mult timp. Cum arată după intervenție?

Artista Theo Rose a renunțat la alunița de pe nas. Cântăreața a dezvăluit faptul că a luat această decizie după ce alunița a început să crească și să devină inestetică.

Theo Rose a renunțat la alunița de pe nas

Theo Rose, cunoscută pentru prezența sa vibrantă și talentul artistic, a hotărât să facă o schimbare estetică surprinzătoare, apelând la un medic estetician pentru a-și îmbunătăți aspectul.

Motivul din spatele acestei decizii radicale a fost deranjul pe care alunița de pe nas i-l provoca, aceasta crescând în dimensiune și devenind inestetică.

Artista a mărturisit că, în timpul conversațiilor cu ceilalți, simțea că privirile se îndreaptă inevitabil spre alunița de pe nas, eclipsând uneori interacțiunile verbale pe care le avea. Decizia lui Theo Rose de a recurge la intervenția esteticianului reflectă nu doar dorința de a se simți mai încrezătoare în propria piele, ci și o conștientizare a importanței aspectului său în industria muzicală și în fața publicului larg. 

Citește și: Theo Rose a recunoscut! Ce etnie are, de fapt, cântăreața: „Am făcut schimbare de sânge, transfuzie”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Mai știți alunița mea, căpușa mea de pe nas? Am scos-o, gata, mi-am luat la revedere. De aia nu se mai putea concentra nimeni, când se uita cineva în ochii mei...îi pica ochii pe aluniță. Și era și-n creștere, era puțin nesimțită, se obrăznicise, gata ”, a spus Theo Rose, într-un video postat pe contul său de TikTok.

@everythingfortheo Gata numai e ♥️ @Theo Rose #fy #fyp #theorose #story #fanpage #nuosaajungniciodatapefyp #sashaioandamian #veramaximilian ♬ sunet original- 𝑻𝒉𝒆𝒐 𝑹𝒐𝒔𝒆 ♥️

Cum arată Theo Rose după intervenție

După intervenția estetică, Theo Rose a părut să radieze, iar schimbarea în aspectul său a fost evidentă. Într-un clip filmat imediat după procedură, vedeta s-a aflat la volanul mașinii sale, emanând încredere și zâmbind cu bucurie. Chiar dacă purta un plasture discret pe nas, expresia feței ei dezvăluia satisfacția și mulțumirea pentru rezultatul intervenției.

Deși a optat pentru această schimbare estetică, este demn de menționat că Theo Rose rămâne consecventă principiilor sale de frumusețe naturală. Intervenția pe care a ales-o este una minin-invazivă, respectând filosofia ei asupra aspectului autentic.

Citește și: Anghel Damian, fotografie adorabilă cu fiul său. Theo Rose a surprins momentul și l-a făcut public. Imaginea a devenit imediat virală

Procedura de scoatere a unei alunițe, în general, implică eliminarea țesutului înconjurător al acesteia, urmată de închiderea delicată a zonei. Astfel de intervenții sunt proiectate pentru a minimaliza cicatricile și pentru a oferi rezultate cât mai naturale posibil. Theo Rose a abordat această schimbare cu o atitudine deschisă și a evidențiat importanța păstrării unei estetici armonioase și echilibrate.