“Să te găsesc mi-a fost predestinat”. Cu cine iși petrece Robert de la „Casa iubirii” viața? Fostul concurent și-a declarat public dragostea

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 12 mar 2024, 12:26

Cum petrece Robert Chirescu ziua de Dragobete

Sursa: Instagram: Robert Chirescu 05

Robert, fostul concurent al emisiunii ”Casa iubirii”, pară să simtă din nou fiorii iubirii. Deși nu a reușit să-și găsească dragostea în casă, tânărul pare să-și fi întâlnit jumătatea.

Robert Chirescu și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu un gest adorabil cu ocazia zilei de Dragobete. Fostul concurent a postat un video plin de romantism, sugerând că și-a găsit jumătatea.

Cum sărbătorește Robert de la ”Casa iubirii” ziua de Dragobete

În clip, Robert Chirescu nu doar împărtășește melodia de dragoste preferată, ci și transmite emoția și fericirea pe care o resimte.

Versurile melodiei alese reflectă cu delicatețe starea sa sufletească, ducându-i pe urmăritori cu gândul la o nouă posibilă relație.

Urmăritorii lui Robert au răspuns prompt la postare, exprimându-și bucuria și încântarea pentru artist. Atmosfera plină de romantism și mesajul subtil al lui Chirescu au creat un val de susținere și urări de fericire din partea comunității sale virtuale, evidențiind bucuria pe care artistul o trăiește în noul său capitol al vieții personale.

Citește și: Robert va da cărțile pe față și va face dezvăluiri halucinante din culisele fostei sale relații! Larisa va fi de-a dreptul șocată și va izbucni în lacrimi! Aflați ce se va întâmpla, luni, 5 februarie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Ziua de Dragobete, să vă fie de cât mai multă dragoste! Să iubiți, și să fiți iubiți!”, a fost mesajul transmis de fostul concurent prin intermediul postării sale în ziua de Dragobete.

Robert a ales o melodie romantică pentru a sărbători ziua de Dragobete

”O viață întreagă noi ne-am căutat/ Să te găsesc mi-a fost predestinat/Inimile noastre bat în armonie/Vreau să ne iubim cel puțin o veșnicie”, sunt

versurile ce aparțin piesei interpretate de artiștii Cleopatra Stratan și Edward Sanda, preluate de Robert Chirescu în postarea sa.

Robert Chirescu a împărtășit o melodie cu versuri pline de pasiune și romantism pe platforma sa de Instagram, transmițând un mesaj subtil despre o nouă etapă în viața sa sentimentală. Fanii au primit cu entuziasm această incursiune muzicală, iar versurile au stârnit curiozitatea și emoțiile celor care îl urmăresc pe fostul concurent.

Citește și: Robert Chirescu, vacanță exotică alături de iubita lui? Detaliul care a apărut pe pagina de Instagram a fostului concurent de la „Casa iubirii”

Deși Robert nu a făcut încă un anunț oficial cu privire la o posibilă nouă relație în viața sa, postările recente pe care le-a împărtășit, inclusiv acea melodie plină de romantism, sugerează subtil prezența unei persoane speciale în viața sa.

Fostul concurent pare să-și exprime sentimentele și fericirea printr-un limbaj al inimii, lăsând ca melodiile și postările sale să vorbească pentru el. Cu toate că nu a dat detaliile clare, comunitatea pare să fie super curioasă și emoționată pentru el.