Vedetele aduc un ultim omagiu Mioarei Roman. ”Sincere regrete” Cine este alături de familia Roman în aceste momente

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 26 feb 2024, 11:14

Vedetele aduc un ultim omagiu Mioarei Roman. ”Sincere regrete” Cine este alături de familia Roman în aceste momente

Trecerea în neființă a Mioarei Roman i-a adus familia, dar și prietenii apropiați laolaltă, pentru un ultim omagiu. Fosta soție a lui Petre Roman urmează să fie înmormântată astăzi.

La căpătâiul Mioarei Roman s-au adunat mai mulți prieteni și persoane care au cunoscut-o și au avut o mare admirație pentru aceasta.

Vedetele aduc un ultim omagiu Mioarei Roman

În acest context plin de tristețe și reculegere, un gest notabil de sprijin și prietenie a venit din partea prezentatorului TV Mihai Mitoșeru, care a fost prezent pentru a-și exprima compasiunea în aceste momente dificile.

Mihai Mitoșeru, bun prieten al Oanei Roman, și-a făcut simțită prezența la Biserica Sfântul Gheorghe Nou, locul unde a fost depus trupul neînsuflețit al Mioarei Roman. Mitoșeru s-a îndreptat direct către Oana Roman, luând-o în brațe strâns și împărtășind cu ea momentul de durere.

Citește și: „Pentru toți cei care doresc să-și ia rămas bun”. Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a fost depus la biserică. Când va avea loc slujba de înmormântare

Prezentatorul TV a purtat în mână o coroană funerară alcătuită din flori albe, simbolizând puritatea și pacea.

„Sincere regrete, familia Mitoșeru”, era mesajul scris pe coroana adusă de Mihai Mitoșeru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Petre Roman va fi prezent la înmormântarea fostei sale soții

După o frumoasă poveste de dragoste, Petre Roman nu a uitat-o pe cea care i-a fost soție și pentru care are un respect enorm, chiar și după trecerea în neființă.

Fostul soț al Mioarei Roman va fi prezent la înmormântare, venind chiar din altă țară.

Citește și: Ce imagini a publicat Oana Roman cu mama ei, chiar în ziua înmormântării! Vorbele emoționante spuse de Mioara Roman într-un interviu

Petre Roman s-a prezentat la biserica unde a fost depus trupul neînsuflețit al femeii încă de duminică, fiind printre primele persoane care au venit să-și ia adio. Despărțiți încă din 2007, cei doi au petrecut împreună 30 de ani, iar Petre Roman nu a uitat niciun moment acele decenii de viață. Chiar și după separare, el continua să se intereseze de starea de sănătate a fostei sale soții, întrebându-și mereu fiica despre bunăstarea mamei sale.

„S-a interesat, de câte ori vorbesc cu el mă întreabă cum e mama. Fără îndoială că s-a interesat și fără îndoială că eu am simțit nevoia să vorbesc și cu el lucrurile astea și să îl țin la curent, să îi explic tot ce se întâmplă”, spunea Oana Roman, în toamna anului 2022.

Mioara Roman a murit la vârsta de 83 de ani, după ce, în noaptea dintre 22 și 23 februarie a făcut stop cardio-respirator în timpul somnului.