Cum arată mama Ștefaniei de la Casa Iubirii. Cât de tânără și frumoasă este! Imaginile i-au lăsat pe toți fără cuvinte

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 26 feb 2024, 13:32

Cum arată mama Ștefaniei de la Casa Iubirii. Cât de tânără și frumoasă este! Imaginile i-au lăsat pe toți fără cuvinte

Sursa: Ștefania Cărăușu Instagram

Ștefania este una dintre concurentele emisiunii „Casa Iubirii”, sezonul 3. Aceasta a ajuns la înscrieri cu ajutorul mamei sale, căreia nu uită să îi mulțumească constant. Iată cât de frumoase sunt cele două!

Timidă și stingheră în primele zile, Ștefania a reușit în cele din urmă să iasă din zona sa de confort și să lege prietenii și chiar să fure inima unuia dintre concurenți.

Cum arată mama Ștefaniei de la Casa Iubirii

Ștefania a povestit în timpul unei ediții faptul că mama sa a fost cea care a ajutat-o să ajungă la casting, deoarece acestea se aflau în Padova, Italia, iar biletul de avion era destul de costisitor.

Recent, blondina a postat o fotografie alături de mama sa și putem spune că știm de unde a moștenit frumusețea!

Citește și: Robi și Virginia au avut primul sărut în camera roșie! Concurenții au dat frâu liber sentimentelor chiar de Dragobete

„Mami mea,” a scris concurenta, alături de poza de la InstaStory.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ștefania a reușit să-i fure inima lui Cosmin

În vârstă de 19 ani, Ștefania este cea mai tânără concurentă a emisiunii „Casa Iubirii”, sezonul 3. În ciuda vârstei sale fragede, Ștefania a dat dovadă de maturitate și inteligență emoțională în tot acest timp.

Tânăra concurentă a reușit să-i fure inima lui Cosmin, deși între cei doi există o mică diferență de vârstă.

Cei doi s-au lăsat pradă sentimentelor și emoțiilor puternice, iar acum par să formeze chiar un cuplu în Casa Iubirii.

Citește și: Robert de la „Casa iubirii”, surprins alături de o domnișoară misterioasă! Cum și-a petrecut fostul concurent Dragobetele

Cei doi îndrăgostiți au avut parte și de primul lor date, în ediția de sâmbătă a emisiunii, chiar de Dragobete. Cosmin i-a pregătit acesteia o surpriză cu totul emoționantă.

Concurentul a intrat în casa fetelor cu unele cadouri, iar emoțiile Ștefaniei au devenit evidente încă de la momentul în care acesta a trecut pragul ușii. Cosmin i-a dăruit iubitei sale un buchet de trandafiri superb de culoare albastră și, în plus, a compus o poezie extrem de emoționantă.

„Încă de la început/ Ochii pe ea i-am avut/ Stătea-n colț, pe canapea/ Două vorbe nu scotea/ Atât de scumpă era/ Când vorbea și când zâmbea/ Încât din mine scotea/ Ce nu știam a avea/ Simțeam să o pupăcesc/ În joacă s-o drăgălesc/ Părul

încet să-i ating/ Și la pieptul meu s-o simt/ E atât de copilăroasă, drăgălașă și frumoasă/ Încât supărat de-aș fi/ Ea sigur ar reuși/ Cu o simplă îmbrățișare/ Să-mi alunge acea stare/ Mulți o vor și mulți vor vrea/ Să dispar de lângă ea/ Însă nu vor reuși/ Și tot cu mine va fi”, este poezia scrisă de Cosmin, pentru Ștefania.