Raportul final în tragedia de la 2 Mai! Viteza incredibilă pe care a o avea Vlad Pascu în momentul în care i-a ucis pe cei doi tineri

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 27 feb 2024, 11:58

S-a aflat viteza cu care conducea Vlad Pascu în momentul uciderii celor doi tineri, în stațiunea 2 Mai, în luna august a anului trecut. Cele două victime ale tânărului aflat sub infleunța substanțelor interzise nu ar fi avut nicio șansă la supraviețuire.

Tragedia de la 2 Mai continuă să ridice multe semne de întrebare, însă pas cu pas s-a reușit expertiza finală în cazul lui Vlad Pascu, tânărul drogat care a lovit mortal cei doi tineri în stațiunea 2 Mai.

Viteza pe care o avea Vlad Pascu la momentul impactului

Se pare că, înainte de a comite o astfel de tragedie, amicii cu care tânărul se plimba au povestit că Vlad Pascu conducea cu 200 km/h, iar în momentul în care i-a lovit în plin pe cei doi, indicatorul arăta 150 km/h.

Deși se afla deja sub influența drogurilor, Vlad Pascu și-a continuat drumul spre a mai procura câteva, deși deși între timp comisese oribilul accident.

„Din cauza drogurilor si inconștienței lui, i-a luat viaţa şi acum el este în pământ și el, încă e liber”, a declarat tatăl lui Sebastian, una dintre victime.

„Declaraţiile date de martori vin să contureze că era un consumator de multă vreme. Deci înţelegea care sunt implicaţiile şi riscurile pe care le prezintă atât pentru el, cât şi pentru cei din jurul lui", a declarat Adrian Cuculis, avocat.

Citește și: Ce le-au cerut magistraților părinții victimelor lui Vlad Pascu: „Asta este ceea ce ne doare pe noi” Noi detalii în cazul tragediei de la 2 Mai

Cei doi studenți uciși nu au avut nicio șansă la viață, arată expertiza.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Situație revoltătoare în timpul procesului lui Vlad Pascu

Vlad Pascu a pierdut controlul, atât asupra psihicului său, cât și a mașinii, producând astfel o tragedie înfiorătoare. Procesul în cazul său a stârnit de asemenea revoltă și supărare în cazul părinților victimelor, care consideră totul o făcătură.

O situație de-a dreptul șocantă a avut loc chiar în urmă cu câteva zile la Judecătoria Mangalia.

Într-un moment de maximă tensiune, judecătoarea a strigat în sală numele unuia dintre tinerii ucişi, iar situația revoltătoare a ajuns imediat la urechile ministrului Justiţiei.

Citește și: Iubita lui Vlad Pascu riscă să-l urmeze după gratii! Aceasta este anchetată pentru comiterea a patru infracțiuni

„Am fost efectiv paralizată când am văzut ce ar fi cerut doamnă judecăptor în sală.

Sunt mulţumită că CSM s-a sesizat", a declarat Alina Gorghiu, ministrul Justiţiei.

De cealaltă parte, tatăl lui Sebastian consideră că acest gest a fost premeditat, totul fiind o făcătură.

„Eu zic ca a fost o făcătură, a fost doar că să îmi ies eu din fire și să fac ceva în sală şi să mai amânăm procesul. Vlad Pascu era oricum cu zâmbetul pe buze, era schimbat total, era gras, era tuns, era la cravată şi era mereu cu zâmbetul pe buze”, a declarat tatăl lui Sebastian, tatăl uneia dintre victime.

Judecătoarea va fi anchetată disciplinar.