Dan Negru, despre scandalul dintre Florin Dumitrescu și postul TV la care a lucrat 9 ani: „Cea mai mare gălăgie o fac butoaiele goale”

Autor: Diana Ghita

Dan Negru a vorbit despre scandalul în care este implicat Chef Florin Dumitrescu

Sursa: Instagram Dan Negru; Facebook Chef Florin Dumitrescu

Chef Florin Dumitrescu se află într-un scandal de proporții cu trustul la care a lucrat împreună cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu,

Cei trei chefi au fost timp de 9 ani de zile jurații unui celebru show culinar difuzat la televizor, însă, de curând, aceștia au decis să părăsească trustul în care au activat, iar Florin Dumitrescu a ales să vorbească pe rețelele sociale despre procesul în care se află cu respectivul post.

Ce părere are Dan Negru despre scandalul dintre Florin Dumitrescu și un post TV

Celebrul prezentator TV, Dan Negru, care vorbește mereu pe Instagram despre diverse subiecte de actualitate, a decis să facă o postare legată de scandalul în care este implicat Florin Dumitrescu, prin intermediul căreia și-a expus părerea vizavi de întreaga situație.

În primul rând, prezentatorul consideră că toată cearta a luat o mare amploare, ceea ce afectează în mod semnificativ imaginea trustului, și că lucrurile puteau fi abordate într-un alt fel, astfel încât oamenii să vadă doar separarea chefilor de respectivul post, ci nu întreg conflictul din spate.

Citește și: „Toată lumea vorbește despre alegeri” Dan Negru, mesaj pentru români din capitala Franței. De ce ar trebui să ținem cont atunci când ieșim la vot

„Îmi displac tămbălăurile publice și-n zilele astea presa scrie despre scandalul dintre un chef/bucătar celebru dintr-un show TV și televiziunea la care a lucrat. Rufele spălate public e un gest umilitor pentru oricare breaslă.

(...)

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

E nedemn. Gălăgia e deplorabilă din orice parte ar veni! Cea mai mare gălăgie o fac butoaiele goale.

Noi n-am învățat nimic din discreția și eleganța altora. Despărțirea lui Tucker Carlson de FoxTV a stârnit mii de controverse dar Fox și Carlson nu s-au porcăit public”, a scris Dan Negru în postarea lui.

Dan Negru acuză trustul la care a lucrat Florin Dumitrescu

De asemenea, acesta critică postul TV care, după ce mai multe instituții media au răspândit declarațiile făcute de Florin Dumitrescu în mediul online, a venit cu diverse amenințări, prin care le-a forțat să șteargă relatările chefului.

În viziunea lui Dan Negru, orice întreprindere trebuie să se păstreze verticală în astfel de situații ca să-și mențină imagine o curată.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu ii face praf pe consumatorii de fast food! "A manca paine cu cartofi si carne, toate impreuna, este extrem de nociv"

„Cred că orice comunicat amenințător al oricărei instituții e eroarea unor angajați și nu filosofia de bussines a trustului.

Dupa cum cred ca defăimarea, de o parte sau de alta e oglinda caracterelor mici.

Dacă o persoană fizică poate să-și piardă cumpătul, o instituție n-are voie s-o facă!(...) Pentru că instituțiile sunt modele, oricare ar fi ele, și nu au voie să scoată baionetele în public”, a mai transmis prezentatorul TV.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Dan Negru (@negru_dan)