Ce l-a sfătuit Mioara Roman pe fostul soț, înainte de a intra în Guvern: „Nu știi ce te așteaptă” Mesajul a fost abia acum dezvăluit de Oana Roman!

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 28 feb 2024, 11:21

Ce l-a sfătuit Mioara Roman pe fostul soț, înainte de a intra în Guvern. Mesajul a fost abia acum dezvăluit de Oana Roman!

Sursa: Oana Roman Instagram

Mioara Roman a părăsit aceasta lumea la vârsta de 83 de ani, cu doar câteva zile înainte de a împlini 84. Fosta soție a lui Petre Roman va rămâne în amintirile tuturor celor ce au cunoscut-o drept o femeie nobilă și demnă de respect.

Deși au fost despărțiți timp de aproximativ 17 ani, Petre Roman nu a ezitat să manifeste un interes constant față de starea de sănătate a Mioarei Roman. Potrivit mărturisirilor fiicei lor, el suna mereu pentru a se informa despre cum se simte fosta sa soție.

Ce l-a sfătuit Mioara Roman pe fostul soț, înainte de a intra în Guvern

Oana Roman, fiica Mioarei și a lui Petre Roman, a postat un interviu cu mama sa, în care aceasta vorbea despre sfaturile pe care i le-a dat fostului ei soț, înainte de a

intra în Guvern la acea perioadă.

„Lui Petre i-am spus în '27, când am vorbit cu el la telefon și mi-a zis „știi că o să intru în Guvernul ăsta..” și i-am spus „Petre, du-te înapoi și renunță cât încă poți, nu știi ce te așteaptă.”

Știți ce știu eu.. să am o altfel de lume, o experiență jurnalistică.

Da, dură, cu război civil, cu tras cu mitraliera, cu căderi de Guverne. Le-am trăit pe toate. Despărțirea noastră a fost rezultatul de după 17 ani de presiuni extra. Presa scria numai idioțenii despre noi. Îmi pare rău, nu am un alt cuvânt mai deștept,”
spunea Mioara Roman într-o emisiune TV.

Citește și: Oana Roman despre cel mai important sfat primit de la mama sa, Mioara Roman, înainte ca aceasta să plece la ceruri. „Nu există oameni superiori și inferiori”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mioara Roman a fost căsătorită cu Petre Roman timp de 17 ani

După o căsnicie de 17 ani, Mioara și Petre au decis că cel mai bine pentru cei doi ar fi să pună capăt relației, însă mereu au lăsat loc de bună ziua și au fost interesați unul de celălalt.

În urmă cu ceva ani, Mioara povestea că ceea ce a trăit alături de Petre a fost cu adevărat o mare dragoste.

Citește și: Ce a declarat Silvia Chifiriuc în ziua înmormântării Mioarei Roman: „Nu am nicio legătură. Am problemele mele”

„A fost o foarte mare dragoste. Ade­vă­rata iubire a vieţii mele. Iubirea de la 30 de ani, pasională, dar şi matură, şi profundă. Petre era încă foarte optimist, eu alunecasem un pic pe panta neîncrederii în căsnicie.

Competitiv cum e, Petre a fost foarte impresionat de statura mea profesională, am fost pentru el ca un trofeu. Nu ştiu cât de îndrăgostit de mine a fost la început. Dar ştiu că în anii care au urmat s-a îndrăgostit de mine cu adevărat”, dezvăluia Mioara Roman.