Berna de la ”Puterea dragostei”, dezvăluiri despre sarcină: „Eu vreau băiețel”. Ce a atras-o pe fosta concurentă la iubitul ei

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 28 feb 2024, 18:48

Berna este gata să facă testul de sarcină

Sursa: Instagram: Bernadettebrn

Berna, fosta concurentă a emisiunii ”Puterea dragostei”, este în culmea fericirii. După marea împăcare cu iubitul ei, blondina le-a dat fanilor vestea mult așteptată.

Emoții pentru Berna de la ”Puterea dragostei”. Fosta concurentă a dezvăluit faptul că ar putea fi însărcinată. Blondina a oferit mai multe detalii despre relația cu Vadim în cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”.

Berna de la ”Puterea dragostei” ar putea fi însărcinată

Berna și Vadim sunt într-o relație de aproximativ doi ani de zile, iar în ciuda încercărilor grele, cei doi au rămas împreună și sunt mai fericiți ca niciodată.

În cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”, Berna a vorbit și despre o posibilă sarcină. Blondina nu știe dacă este sau nu însărcinată, însă urmează să-și facă și un test în acest sens.

Fosta concurentă a emisiunii ”Puterea dragostei” a dezvăluit faptul că își dorește mulți copii cu iubitul său, însă nu este sigură dacă este însărcinată în acest moment. Berna a mărturisit că unele persoane i-au atras atenția asupra burticii sale, care a devenit mai proeminentă în ultima perioadă.

Citește și: "Berna s-a culcat aseară cu Jador!" Declarația care a încins internetul. Primele dezvaluiri ale fostei concurente de la Puterea Dragostei

„Sunt puțin așa umflată. Nu știu dacă sunt însărcinată, trebuie să-mi fac testul. Multă lume mi-a atras atenția, am fost la salon și fata de acolo mi-a spus ”Bernuța, e cam umflățică burtica”. Nu știu.(...)

Eu vreau băiețel”, a spus Berna, în cadrul emisiunii ”Online story by Cornelia Ionescu”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce a atras-o pe Berna la iubitul ei

Blondina susține că îl știa de înainte pe Vadim și că s-au cunoscut într-un restaurant. Berna a mărturisit faptul că cel mai mult a atras-o la iubitul ei faptul că era extrem de tăcut. În ciuda faptului că Vadim este mai mic decât Berna, fosta concurentă a emisiunii ”Puterea dragostei” îl vede un bărbat asumat.

„M-am îndrăgostit de el pentru că era foarte tăcut. L-am văzut într-un restaurant, îl știam de înainte. El este mai micuț ca mine, dar mie îmi plac lucrurile astea pentru că la vârsta lui îl văd un bărbat asumat. Eu nu-l văd un copil. Am primit foarte multe comentarii pe Instagram cum că el este un copil pe lângă mine, dar și un băiat de 20 de ani poate fi un bărbat, mult mai cu capul pe umeri decât un bărbat de 32 de ani”, a

mai spus Berna.

Citește și: Berna, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, cadou fabulos de Crăciun din partea iubitului. Ipostaza în care au fost surprinși cei doi îndrăgostiți

Berna susține că ea și Vadim formează un cuplu sudat, fiind împreună de doi ani. Fosta concurentă a mărturisit faptul că deși sunt împreună de doi ani, simte că-l cunoaște de o veșnicie. Cei doi au trecut și printr-o despărțire, însă una de scurtă durată, iar această încercare i-a făcut și mai uniți.