Ce diferență de vârstă este între Anca Serea și Adrian Sînă. Cum reușesc cei doi să țină flacăra aprinsă în căsnicie, cu 6 copii alături

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 29 feb 2024, 10:02

Anca Serea și Adrian Sînă

Sursa: facebook.com

Anca Serea și Adrian Sînă trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu și încă se iubesc ca la începutul relației. Care este secretul lor?

Anca Serea și Adrian Sînă, două nume renumite în lumea showbiz-ului românesc, impresionează nu doar cu carierele lor de succes, ci și cu o căsnicie solidă și o familie numeroasă. Cu toate că diferența de vârstă de trei ani între ei ar putea părea un detaliu minor, povestea lor de dragoste este una care atrage atenția și stârnește curiozitatea multora.

Ce vârstă este între Anca Serea și Adrian Sînă?

Anca Serea și Adrian Sînă, doi dintre cei mai cunoscuți artiști din peisajul showbiz-ului românesc, împart nu doar o poveste de dragoste deosebită, ci și o familie numeroasă, alcătuită din șase copii. Cu toate acestea, întrebarea care stârnește curiozitatea multora este cum reușesc cei doi să mențină flacăra pasiunii vie în căsnicia lor, având în vedere și diferența de vârstă dintre ei.

Diferența de vârstă de trei ani între Anca, în vârstă de 39 de ani, și Adrian, în vârstă de 42 de ani, este doar un aspect al relației lor, dar secretul lor

rezidă în mult mai mult decât în cifrele calendarului.

Potrivit viva.ro, povestea lor de dragoste a început într-un mod aparent obișnuit, dar s-a transformat într-o legătură profundă și puternică. Cei doi s-au întâlnit în trecut, când circumstanțele și emoțiile erau diferite, dar destinul a avut grijă să îi aducă din nou împreună. După ce au trecut prin momente dificile și au depășit obstacole personale, Anca și Adrian și-au reconstruit viețile și au pornit împreună într-o călătorie plină de iubire și speranță.

Citește și: Cine a fost, Filip Poplingher, primul soț al Ancăi Serea. A murit de leucemie la vârsta de 36 ani

Cum reușesc cei doi să își mențină relația atât de frumoasă?

Faptul că au împreună șase copii aduce o dimensiune suplimentară în relația lor. Cu toate provocările și responsabilitățile pe care le implică creșterea unei familii numeroase, cei doi nu uită să își acorde timp unul altuia și să îngrijească relația lor de cuplu.

Chiar și atunci când obosirea îi copleșește și timpul petrecut împreună este limitat, ei fac tot posibilul să mențină flacăra pasiunii aprinsă.

Anca Serea și Adrian Sînă își împărtășesc visele și aspirațiile, se sprijină reciproc în momentele dificile și își sărbătoresc realizările împreună. Comunicarea deschisă și înțelegerea profundă sunt pietrele de temelie ale căsniciei lor, ajutându-i să rămână conectați și apropiați unul de celălalt.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe lângă asta, abilitatea lor de a face față împreună provocărilor și dificultăților vieții, alături de bucuriile și momentele de fericire pe care le împărtășesc, îi ajută să întărească și mai mult legătura lor.

Împreună, ei învață să treacă peste obstacole, să se bucure de succese și să depășească împreună momentele mai puțin plăcute.

Relația lor nu se rezumă la momentele romantice și la gesturile de tandrețe, ci se bazează și pe o fundație solidă de respect reciproc, încredere și devotament. În ciuda tuturor provocărilor și responsabilităților pe care le implică viața de familie, Anca și Adrian nu își pierd niciodată de vedere prioritățile și nu uită să își acorde timp pentru ei înșiși.

“Noi suntem foarte norocoși în primul rând. Lucrăm și muncim foarte mult în direcția asta, să nu ne plictisim, să avem grijă unul de altul, să prioritizăm anumite acțiuni din viața noastră. Avem o familie foarte frumoasă și suntem binecuvântați cu acești copii și ar fi păcat să nu muncim și să construim în fiecare zi, pentru ca noi să fim bine. Încă mai există pasiune între mine și Adi, că altfel cred că era grav.”, a precizat Anca Serea.

Citește și: Ce religie are Anca Sîna Serea! Câți copii are, de fapt, și motivul pentru care își dorește mai mulți

Pentru Anca Serea și Adrian Sînă, căsnicia lor este o prioritate și o investiție constantă în fericirea și împlinirea lor personală și familială. Ei înțeleg că o relație fericită și durabilă necesită efort și angajament din partea ambilor parteneri, iar ei sunt hotărâți să investească în căsnicia lor în fiecare zi.

Anca Serea a ținut să mai precizeze și că: „Am învățat amândoi să apreciem toate gesturile romantice. Cel mai recent a fost baia de seară pe care am făcut-o împreună, așa cum obișnuim, cu foarte multe lumânări aprinse, imediat după ce adorm copiii. Ne azvârlim în cadă și vorbim, nu ne gândim la prostii. Ne culcăm destul de târziu, nu înainte de a ne face planuri pentru zilele următoare. Cafeaua de dimineață pe care eu o pregătesc tot timpul este iar un moment romantic.”

Astfel, secretul longevității și fericirii în căsnicia lor constă în capacitatea lor de a se susține reciproc, de a prioritiza relația lor și de a continua să îngrijească și să cultive dragostea și pasiunea lor în fiecare moment al vieții lor.