Daniela Crudu nu se aștepta să devină mamă pentru a doua oară! „Nu mă vedeam mamă” Când și-a planificat, de fapt, vedeta, să rămână gravidă

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 01 mar 2024, 15:31

Daniela Crudu nu se aștepta să devină mamă pentru a doua oară! „Nu mă vedeam mamă” Când și-a planificat, de fapt, vedeta, să rămână gravidă

Sursa: Daniela Crudu Instagram

Daniela Crudu, prezentatoare TV și vedetă apreciată pentru carisma și umorul ei, traversează o perioadă de viață cu totul specială, fiind pe cale să devină mămică pentru a doua oară. Vedeta radiază de fericire înainte de sosirea micuțului băiețel care îi va încânta viața.

Deși publicul o cunoaște drept o personalitate plină de energie, carismatică și adesea plină de umor, Daniela Crudu își dezvăluie acum latura sa sensibilă când vine vorba despre familia sa.

Daniela Crudu, luată în surprindere de a doua sarcină

Într-un interviu recent, Daniela Crudu a vorbit despre momentul în care și-a dorit cu adevărat să devină mamă și cum această dorință s-a transformat în realitate.

„Mie îmi plac schimbările. Întotdeauna le-am acceptat în viața mea și mă bucur de ele. Eu, învățată cu un anumit stil de viață, dintr-o dată să nu mai fac nimic, să stau la pat. Eu până la vârsta asta nu ma rămas niciodată însărcinată și îți dai seama că mi-am dorit. Eu așa îmi vedeam oricum viața, cu familie, cu copii, să văd și eu ce iese din mine, cum o să arate.

În trecut nu mă vedeam mamă de doi copii așa rapid. Au fost perioade în trecut când mi-am dorit și nu s-a întâmplat, dar vezi, totul când vrea Dumnezeu, nu când vrem noi”, a declarat Daniela Crudu.

Cum are grijă Daniela Crudu de ea, acum că urmează să devină mamă pentru a doua oară

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daniela Crudu a vorbit și despre schimbările pe care le-a făcut în viața ei, după ce a aflat că este însărcinată din nou.

Bruneta a mărturisit că a redus țigările și își dorește să fie mai puțin activă, fără să depună prea mult efort, pentru a nu pune în pericol sarcina.

Citește și: Daniela Crudu se pregătește pentru al treilea copil! „Eu nu spun nu niciodată” Tânăra mămică face dezvăluiri incendiare

„Mă tot gândesc, adică dacă știu cu ce am greșit atunci, acum să nu mai fac.

De exemplu, cu fumatul, ca să poată să ia în greutate, încerc să fumez doar cinci țigări pe zi. Vreau să repar, atunci fumam și mai mult, nu țineam cont, acum le număr, acum vreau să fiu strictă, să nu mai fac niciun pas greșit, să nu mai fiu haotică, gen lasă că merge și așa. Pentru că nu merge, că dacă doctorul ți-a spus, nu ți-a spus de nebun să stai cuminte.

Acum nu mai cobor scările, evit pe cât pot să fac efort în plus și degeaba, nu am voie nici să o ridic pe fată în brațe, e strict interzis să ridic greutăți, mă ajută mama lui. Ea stă cu ea, îi dă să mănânce, stă să o îmbrace. Doamna doctor mi-a zis să fiu mai liniștită, sper să fiu. Acum de la sarcină e starea de oboseală, îmi place să mănânc, am nervi din orice, nu mai am răbdare, mă bufnește plânsul din orice.

Mi-a fost foarte rău în prima parte, greață, amețeală, dureri de cap, d-aia am zis că e fetiță, că am avut aceleași simptome și la prima sarcină”, a adăugat fosta asistentă TV pentru WOWnews.