Bianca, acuzată că doar joacă un rol în „Casa iubirii”! „Încerci să-ți creezi o imagine de fată bună”. Giuly sare, însă, în apărarea ei

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 01 mar 2024, 18:45

Cine o acuză pe Bianca precum că s-ar preface

Sursa: Captură YouTube Kanal D

Se nasc noi tensiuni între concurentele din show-ul matrimonial „Casa iubirii”, iar Bianca pare să fie luată în vizor de câteva dintre colegele ei.

Prima parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii” a debutat cu un mic conflict între concurente, care le-a avut în centru pe Bianca și Julia, care își aruncă replici dure una celeilalte.

Bianca și Julia își aruncă săgeți, iar Giuly intervine

Bianca a venit cu anumite reproșuri la adresa Juliei, spunând că o doare capul din cauza modului în care vorbește, iar Julia a scos în evidență faptul că și Giuly vrobește la fel de tare, dar de ea nu s-a arătat niciodată deranjată.

În acel moment, Bianca a fost foarte directă cu Julia, spunându-i că Giuly „vorbește mai puțin”, ceea ce a stârnit-o și mai tare pe blondină:  „Aaa, problema e că vorbesc prea mult acum! Iartă-mă! N-am cuvinte!”.

Bianca a preferat să nu-i răspundă Juliei, întrucât nu și-a dorit să amplifice conflictul. Însă Giuly a sărit imediat în apărarea ei:  „Oarecum, Bianca s-a simțit foarte vulnerabilă și s-a tot pus sare pe rană, în loc să încercăm să ne susținem.

Nu mi se pare ca Bianca să fi fost nerespectuoasă”.

Citește și: Bianca sau Giuly? Robert s-a decis cu cine va continua cunoașterea în ”Casa iubirii”: „Nu aș putea avea o conexiune amoroasă cu tine”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Ce părere are Larisa despre Bianca

Deși acest conflict părea, inițial, să fi luat sfârșit, fetele și băieții începând să dezbată alte subiecte, la un moment dat băieții au aruncat o scânteie între Bianca și Julia. După ce Larisa le-a dezvăluit tuturor că ea și Giuly s-au judecat greșit una pe cealaltă și că s-au împăcat în urma certurilor avute, băieții au spus că și-ar dori să vadă acest lucru și din partea Juliei și a Biancăi.

Auzind acest lucru, Bianca nu a mai rezistat și a spus, fără nicio reținere, ceea ce crede, cu adevărat, despre Julia: „ Eu o simt pe Julia cea care când ești pe marginea prăpastiei te prinde de mână, te trage de limbă și după aia ea e cea care îți dă drumul în prăpastie. Atât timp cât simt asta din partea ei, n-o să pot să fiu altfel”.

Citește și: „Ei îi plac și tachinările cu el”. Chimia dintre Julia și Robi este tot mai vizibilă! Ce ar face blondina dacă tânărul ar decide într-o zi să se întoarcă în brațele ei

Julia nu a vrut să comenteze toate cele spuse de colega ei, însă a întrebat-o dacă are aceeași părere și despre Larisa, căci și cu ea a avut diverse conflicte, cărora, însă, aceasta din urmă nu a vrut să le dea importanță.

Însă, până ca Bianca să înceapă să vorbească despre Larisa, aceasta a luat înaintea ei cuvântul, spunând că:  „Mie mi se pare că tu încerci să-ți creezi o imagine de fată bună și credincioasă, dar, de fapt, nu este adevărat”.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?