Aleyna spune lucrurilor pe nume: „Am simțit că Marius m-a înțeles mai bine decât Ștefan!” Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut concurenta și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mar 2024, 23:12

Alyana, dezvăluiri tulburătoare in Casa iubirii

Sursa: Captură KANAL D

Aleyna a dat cărțile pe față și a spus ce simte în prezent pentru Ștefan! „Marius nu reprezintă nimic pentru mine!” Iată ce dezvăluiri uluitoare a făcut concurenta și ce reacții s-au iscat în Casa iubirii!

Cel de-al treilea sezon al îndrăgitei emisiuni Casa iubirii aduce în continuare în atenția telespectatorilor Kanal D, noi momente de senzație, concurenți dornici să lupte pentru a-și găsi marea dragoste, dar și multe provocări și răsturnări uluitoare de situație. După ce Aleyna a fost chemată în camera roșie de către Marius, în sufletul lui Ștefan s-a instalat gelozia, iar relația lor a început să se clatine, pentru că Aleyna pare din ce în ce mai nehotărâtă.

Aleyna a dat cărțile pe față și a spus ce simte în prezent pentru Ștefan! „Marius nu reprezintă nimic pentru mine!”

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a predominat o atmosferă romantică de ziua Mărțișorului și toți concurenții au fost voioși și încântați de simbolistica zilei, însă de departe Aleyna și Ștefan au părut cei mai serioși și mai abătuți. La un moment dat, Robert a deschis un subiect sensibil pentru amicul sau, Ștefan, despre care a subliniat faptul că i s-a confesat la hotel că a observat o distanțare din partea

Aleynei însă se teme foarte tare de o posibilă decizie dureroasă a acesteia în ceea ce privește relația lor.

În cele din urmă, la sugestia Andreei Mantea, Ștefan a îndrăznit să o întrebe pe Aleyna ce anume i se întâmplă de câteva zile încoace și dacă are sau nu legătură cu relația lor. În cele din urmă, Aleyna a mărturisit că s-a săturat că toată lumea să se îndoiască de sentimentele ei pentru Ștefan.

Mai mult decât atât, tânăra a recunoscut că Marius nu reprezintă nimic pentru ea, iar în ceea ce îl privește pe Ștefan, această a dat de înțeles că nu se simte suficient de pregătită pentru că relația lor să avanseze foarte rapid.

Citește și: Bianca, acuzată că doar joacă un rol în „Casa iubirii”! „Încerci să-ți creezi o imagine de fată bună”. Giuly sare, însă, în apărarea ei

Andreea Mantea: De ce nu-i adresezi întrebarea? Sau nu vrei?

Ștefan: Nu simțeam să o fac acum!

Andreea Mantea: Ți-e frică de răspuns?

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ștefan: Nu, răspunsul oricum îl primești! Pui întrebarea primești răspunsul! Vreau doar să aud răspunsul!

Andreea Mantea: Simți că v-ați îndepărtat sau că se îndepărtează?

Ștefan: Nu mi se pare că ne îndepărtăm neapărat! Am întrebat-o și pe aici dacă s-a îndepărtat și a zis că nu! Deci cumva am pus întrebarea!

Robert: Aleyna are niște semne de întrebare în legătură cu Ștefan, dar asta nu înseamnă că vrea să îl dea deoparte pentru Marius!

Ștefan: Aș vrea să-mi răspunzi tu mai concret să nu mai lași nimic de interpretat!

Aleyna: Eu consider momentan că nu îl cunosc suficient de mult pe Ștefan! Eu vreau să îl mai cunosc! Și la sfârșit să-mi trag concluziile! Dacă îl vreau în viață mea sau nu! Eu vreau să îl cunosc în continuare nu vreau să bat în retragere! Probabil că a simțit că m-am îndepărtat de el pentru că nu tratează totul cu seriozitate! E copilăros! Subiectul cu Marius nu ar trebui să îl afecteze! Nu are încredere în el! În momentul de față Marius nu reprezintă nimic pentru mine!

Citește și: Sentimentele Aleynei pentru Ștefan sunt puse la îndoială de concurenți! Ce răspuns le dă tânăra: „M-am plictisit”