„Te iubesc”. Mesajul primit de Oana Roman a emoționat pe toată lumea. Cui îi spune vedeta „Iubirea mea”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 02 mar 2024, 00:03

De la cine primește Oana Roman mesaje de dragoste

Sursa: Facebook Oana Roman

Deși Oana Roman este sfâșiată de durere după ce și-a înmormântat mama, unele persoane din viața ei au grijă să o binedispună în această perioadă grea.

Cea mai importantă persoană din viața Oanei Roman este chiar fiica ei, Isa, care este, și ea, conștientă de cât de mult suferă mama ei după înmormântarea Mioarei Roman, așa că nu dorește să o supere și mai rău.

Ce mesaj emoționant a primit Oana Roman

Vedeta are o relație foarte specială cu fiica ei, cele două fiind foarte atașate una de cealaltă, iar micuța este mereu atentă să nu-și supere mama.

Dovada acestui lucru constă chiar în niște mesaje postate recent de mama ei, care este foarte bucuroasă că are un copil cuminte și bine educat.

Vineri seară, fetița a fost cu niște prieteni de familie la un eveniment, iar Isa a făcut un gest foarte frumos, anunțând-o pe mama ei că s-ar putea să întârzie, întrucât programul spectacolului s-a decalat puțin.

Citește și: Surpriză incredibilă primită de Oana Roman, la scurt timp înmormântarea mamei sale! Ce a găsit vedeta chiar în fața porții: „S-a gândit la mine”

Văzând mesajele fetiței, mama ei s-a bucurat foarte mult, ceea ce a făcut-o să le posteze pe Instagram, dorindu-și să împărtășească acest sentiment plăcut cu urmăritorii din online.

„Isa este cu niște prieteni de familie la spectacolul Mama Mia. La pauză mi-a scris să-mi spună că va întârzia. Are 10 ani”,  a scris Oana Roman lângă captura de ecran a conversației dintre ea și Isa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În jurul orei 20:30, micuța i-a scris mamei sale: „Să știi că acum e prima pauză, deci o să mai dureze un pic mai mult decât am estimat.

Eu, personal, așa cred. Te iubesc”.

Cui îi mărturisește Oana Roman iubirea

Vedeta i-a răspuns imediat fetei, asigurând-o că se poate distra liniștită, căci nu își face probleme, ba mai mult, aceasta a întrebat-o dacă se simte bine la spectacol, adăugând că și ea o iubește:  „Nu e nicio problemă, iubita mea. Îți place? Te iubesc”.

Citește și: ''Am privit-o în ochi ultima oară.'' Durere fără margini pentru Oana Roman. Mesajul sfâșietor transmis de vedetă, la câteva zile după înmormântarea Mioarei Roman

Însă, acesta nu este singurul gest care a bucurat-o de 1 Martie pe Oana Roman, ci și altcineva a avut grijă să îi aducă acesteia un mic zâmbet în această perioadă foarte dificilă, după decesul Mioarei Roman.

Astfel, o persoană anonimă i-a lăsat două buchete de lalele galbene la poartă, ceea ce a impresionat-o foarte mult.

„Azi s-a gândit cineva la mine și mi-a lăsat flori la poartă”,  a scris Oana, lângă poza pe care a postat-o cu frumoasele flori.