Câte milioane de dolari a primit Rihanna pentru a cânta la petrecerea celor mai bogați miliardari din India! Cântăreața a fost criticată după prestație

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 03 mar 2024, 13:13

Cum a fost prestația Rihannei la evenimentul organizat de Ambani

Sursa: Newslions; Reuters

Mukesh Ambani, cel mai bogat om din Asia, se pregătește să-și însoare fiul, însă, înainte de nunta din vară, miliardarul a organizat o petrecere de trei zile și trei nopți.

La festivități au participat personalități precum Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump, dar și Rihanna, care a fost invitată să cânte unui public impresionant.

Câți bani a primit Rihannna pentru a cânta la eveniment

Băiatul cel mic al miliardarului Mukesh Ambani, Anant, în vârstă de 28 de ani, urmează să se căsătorească în luna iulie a acestui an cu iubita lui, Radhika Merchant.

Pentru a sărbători această veste, tatăl lui, cel mai mare magnat din India, a ales să organizeze o petrecere plină de fast, unde a cântat celebra artistă americană, Rihanna.

„Sunt aici în seara asta în onoarea lui Anant și Radhika. Mulțumesc pentru invitație. Dumnezeu să vă binecuvânteze uniunea. Vă doresc toate cele bune. Felicitări!”, a spus cântăreața în timp ce se afla pe scenă, conform New York Post.

În cadrul evenimentului, aceasta a cântat, pentru cei peste 1000 de invitați, mai multe dintre melodiile ei consacrate, printre care: „Work”, „Umbrella”, „Stay”, „Rude Boy”, „We Found Love” și „Diamonds”, iar pentru prestația sa aceasta a primit suma de 6,3 milioane de dolari.

Citește și: Rihanna a devenit mămică pentru a doua oară! Vedeta a născut o fetiță: „Seamănă leit”

Rihanna a fost criticată după prestație

Ulterior, în mediul online au apărut mai multe clipuri cu artista în timp ce cânta la petrecere, iar mulți internauți au rămas uimiți, considerând că americanca nu și-a dat deloc interesul, având în vedere suma cu care a fost plătită.

Astfel, pe internet au circulat multiple critici despre momentul Rihannei de la petrecerea din Jamanagar, India.

„Pur și simplu nu-i pasă/ Ri este cea mai leneșă interpretă vreodată! Chiar și Taylor Swift aduce mai multă energie/ Escroacă/ Și-a luat cecul și a plecat/ Pare că nici nu vrea să fie acolo; A făcut doar minimul necesar”, sunt câteva dintre comentariile la clipurile apărute cu Rihanna în mediul online.

Citește și: Mark Zuckerberg spune că "este timpul să trecem peste" lupta din cușca lui Elon Musk

Deși oamenii din online s-au arătat profund dezamăgiți de prestația artistei, gazdele și invitații au părut să se distreze pe cinste la petrecere, care va continua până luni, 4 martie.

Deși festivitățile în onoarea viitorilor miri continuă, atmosfera pare că va fi întreținută de către alți artiști, căci Rihanna a fost văzută plecând sâmbătă de pe Aeroportul Jamnagar, la mai puțin de 24 de ore de la momentul său muzical.