Felicitări pentru 8 martie 2024: Urări frumoase de Ziua Femeii

Autor: Denisa Irimia
Actualizat: 08 mar 2024, 13:57

Ce urari sa ii faci mamei tale de 8 martie

Sursa: freepik

Urări și mesaje cu ocazia Zilei Femeii, 8 Martie. Fiecare bărbat își mărturisește dragostea pentru femeia din viața lui, atât de 8 martie, cât și în restul zilelor din an.

În rândurile de mai jos vei găsi cele mai frumoase și încântătoare mesaje de 8 Martie, potrivite pentru mame, iubite, prietene și colegele de la locul de muncă.

Citește și: Urări de Mărțișor 2024: „Această primăvară să-ți aducă un mărțișor norocos, multe raze de iubire și calde adieri de fericire! La mulți ani!”.

Urări de 8 martie

„Pentru căldura și confortul cu care ne-ai umplut casa, pentru mângâierea atingerii mâinilor tale calde, pentru înțelegerea din ochi – îți dorim să simți mereu admirația, recunoștința și dragostea noastră!

La Mulți Ani, mama!”

„Mamă, astăzi soarele strălucește cu drag pentru tine, toate cuvintele plăcute și călduroase sunt adresate numai ție și toate zâmbetele și privirile admirative sunt ale tale!”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încredere în mine.

Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!” „Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

„Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine, MAMĂ. Acum, că m-ai crescut, sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi îți urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!”

Citește și: Ce se sărbătorește pe 1 Martie 2024? „În acest anotimp al renaşterii, îşi doresc tot binele din lume! La mulţi ani de 1 Martie!”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mai multe urări de 8 martie

„De 8 Martie, îți doresc să fii fericită și împlinită, să ai parte doar de zile senine și de momente memorabile, sănătate și mult noroc!”

„Fie ca 8 Martie să îți aducă o multe motive de bucurie, iar zâmbetul să rămână mereu pe buzele tale, iubita mea mamă. Să fii înconjurată mereu de iubire și afecțiune!”

„Scumpa mea, MAMĂ! Deşi ştiam că primăvara este un anotimp închinat iubirii nu l-am sărbătorit niciodată ca atare. Dar primăvara asta este atât de îmbietoare, totul renaşte şi odată cu natura simt renăscând şi sentimentele mele pentru tine, care sunt mai puternice ca oricând. Fiecare primăvară care a trecut peste noi a lăsat în viaţa noastră un strop de viaţă, de vitalitate şi de voie bună.”

„Toate astea nu ar fi însemnat nimic dacă nu ai fi fost alături de mine. Tu eşti cea care mi-a transformat zilele într-o primăvară, tu eşti cea care atunci când mi-a fost rău ai fost alături de mine şi m-ai încurajat, tu eşti cea care când mi-a fost bine m-ai încurajat să merg spre mai bine.”

„Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerantă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu”

„Îţi sunt recunoscătoare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper ca dragostea mea să îţi umple  viaţa la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La mulţi ani, mama!”

„Draga mea mamă, în această zi specială, îți doresc să fii fericită, iubită și respectată așa cum meriți. Ești o femeie minunată și o inspirație pentru toți cei din jurul tău. La mulți ani de 8 Martie! Te iubesc”

„Fiecare femeie are o putere și o frumusețe unică, iar tu ești un exemplu perfect în acest sens. Îți mulțumesc că exiști și pentru tot ce m-ai învățat. Îți doresc un 8 Martie minunat, plin de energie și împliniri!”