„A venit momentul să-mi iau rămas bun”. După „Fetița Zurli”, încă doi membri își anunță plecarea din Gașca Zurli. Despre cine e vorba și ce mesaj au postat pe rețelele sociale

Autor: Diana Bostan

Trei membri și-au anunțat retragerea din Gașca Zurli

Sursa: Facebook: Gașca Zurli

Vești triste pentru copiii din România, după ce trei membri din Gașca Zurli și-au anunțat retragerea. Vezi despre cine este vorba.

Îndrăgita echipă „Gașca Zurli” a suferit o schimbare semnificativă, pierzând trei membri importanți. Vero Caliman, cunoscută sub numele de „Fetița Zurli”, Ionuț Varodi, recunoscut drept „bucătărașul Lulu”, și Răzvan Marina, cunoscut sub numele de Truli, au ales să părăsească echipa. Acești membri au fost prezenți în numeroase spectacole și evenimente dedicate copiilor, aducând bucurie și zâmbete micuților și familiilor lor. Plecarea lor din „Gașca Zurli” reprezintă o schimbare notabilă pentru fanii acestui grup dedicat divertismentului pentru copii.

Trei membri din Gașca Zurli și-au anunțat retragerea

Valul de schimbări continuă în „Gașca Zurli”, iar după plecarea „Fetiței Zurli”, adică Vero Caliman, și Ionuț Varodi, cunoscut sub numele de „bucătărașul Lulu”, și-a anunțat retragerea din cadrul echipei.

Motivul invocat de Ionuț Varodi a fost dorința de a se implica în alte proiecte personale, deschizând astfel un nou capitol în cariera sa.

Același pas a fost făcut și de Răzvan Marina, sau Truli, care și-a anunțat retragerea prin intermediul unui mesaj emoționant postat pe contul său personal de Instagram.

După o lungă perioadă în care a adus bucurie copiilor în calitate de „bucătărașul Lulu” în Gașca Zurli, Ionuț Varodi a hotărât să-și încheie parcursul în cadrul echipei, potrivit spynews.ro. Prin intermediul rețelelor de socializare, acesta a transmis un mesaj emoționant în care și-a exprimat recunoștința față de fanii săi și a anunțat că următoarele sale pași vor fi orientați către proiecte personale.

Despărțirea de personajul său iconic marchează un moment de tranziție în cariera artistului, iar comunitatea de mici spectatori își va aminti cu drag de contribuția sa la universul ludic și educativ grupului Gașca Zurli.

Citește și: Cum arată în realitate fetița Zurli și cum o cheamă

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Astăzi a fost o zi foarte importantă pentru mine. O zi grea, dar importantă. Am îmbrăcat pentru ultima dată costumul de bucătar. De astăzi rămân doar eu, Lulu, simplu. Am ales să părăsesc echipa Zurli. Nu a fost o decizie ușoară, dar simt că e momentul potrivit pentru o schimbare și noi oportunități. Am avut privilegiul să călătoresc foarte mult, să lucrez cu mulți oameni și să câștig o experiență valoroasă, dar, ca în orice călătorie, au existat și provocări.(...)

Acestea fiind spuse, vă mulțumesc că mă susțineți și mă sprijiniți. Nu dispar, YouTube-ul merge în continuare, și dacă aveți nevoie de ceva din cele menționate mai sus, let’s talk. Al vostru, Lulu”, a fost mesajul postat de Ionuț Varodi pe Facebook.

Truli și-a anunțat retragerea din Gașca Zurli

După o impresionantă perioadă de 13 ani petrecuți alături de Gașca Zurli, Răzvan Marina, cunoscut drept Truli, a decis să-și ia rămas bun de la acest proiect.

Anunțul retragerii sale a fost făcut public în urmă cu câteva ore printr-un mesaj emoționant postat pe contul său de Instagram. Truli a menționat că următorul capitol al vieții sale va fi dedicat proiectelor personale, având în vedere că se va implica în calitate de organizator de evenimente și, totodată, va explora oportunități în care își va valorifica talentele actoricești.

Citește și: Ce să faci cu copilul tău de 1 iunie. Activități la care să mergi cu micuțul tău de ziua copilului

Această despărțire marchează sfârșitul unei ere pentru Gașca Zurli, întrucât Răzvan Marina a fost o prezență constantă și iubită în rândul micilor telespectatori. Contribuția sa ca Truli, personajul vesel și plin de energie, a rămas adânc înrădăcinată în inimile copiilor și a părinților.

„După 13 ani de călătorii, spectacole, sute de mii de kilometri, zeci de orașe și clipe memorabile alături de colegii mei din Gașca Zurli, a venit momentul să îmi iau rămas bun de la Truli și Tura Vura și să le mulțumesc celor care au făcut parte din drumul meu profesional de până acum. În cei 13 ani am învățat și evoluat mult, dar au existat și multe momente de care nu îmi voi aminti cu plăcere.

Astăzi vreau să mulțumesc copiilor pentru zâmbetele, îmbrățișările și dragostea lor, și părinților pentru râsetele și susținerea lor necondiționată. A fost o onoare să fiu parte din viața voastră. Nu voi uita niciodată aceste momente și sunt mândru de tot ce am realizat împreună cu colegii mei pentru copiii din România. În continuare, îmi voi concentra toată atenția și energia către proiecte care mă vor solicita ca actor și către proiectul meu personal care se ocupă cu organizarea de evenimente”, a scris Răzvan Marina, într-o postare făcută pe contul său personal de Instagram.