Alex de la ”Casa iubirii” aruncă bomba despre Julia. Motivul pentru care fostul concurent este dezamăgit de blondină: „Pasiunea pentru Julia s-a transformat în ură”

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 06 mar 2024, 19:53

Alex de la ”Casa iubirii” se declară dezamăgit de Julia

Sursa: Captură YouTube

Eliminat din ”Casa iubirii”, Alex a oferit primele declarații referitoare la experiența lui în cadrul show-ului matrimonial, dar a dezvăluit și motivul pentru care atracția pentru Julia s-a transformat în ură.

Alex a fost eliminat în gala de duminică, după doar două săptămâni de la intrarea lui în ”Casa iubirii”. Fostul concurent regretă faptul că a intrat pentru Julia, declarându-se total dezamăgit de blondină.

Ce crede fostul concurent despre Julia

Propus de fete spre eliminare, Alex a fost cel care a părăsit ”Casa iubirii” în gala de duminică. Invitat în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”, fostul concurent a dat cărțile pe față în ceea ce o privește pe Julia și se apără în fața afirmațiilor făcute de aceasta.

După ce a fost făcut fals de Julia, Alex a ținut să menționeze faptul că acest lucru nu este adevărat și că el a încercat să fie pe cât se poate de real. La rândul său, Alex o acuză pe Julia de falsitate și consideră că aceasta a jucat un rol important în nominalizarea lui spre eliminare de către fete.

Citește și: Cine este Alex, noul concurent care a pășit în „Casa iubirii”! Cărei fete i-a oferit trandafirul roșu

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Nu am fost fals, am încercat să fiu cât mai real, așa cum sunt eu. Pot spune că ea mi se pare un pic falsă. Mi se pare că tot timpul, atunci când greșește, ea încearcă să se victimizeze. M-a numit fals din prisma faptului că am venit pentru ea în casă și după 3-4 zile am vrut să am o cunoaștere cu o altă fată. Din toată pasiunea și dragul pe care îl aveam pentru Julia s-a transformat într-o ceartă și o ură unul față de celălalt.

Cred că de asta am fost și eliminat, fetele au vorbit între ele.”,  a spus Alex pentru Culisele iubirii.

Alex se declară dezamăgit de Julia

Întrebat de interacțiunile dintre el și Julia, Alex și-a exprimat dezamăgirea față de blondină, menționând că experiența lor nu a corespuns așteptărilor sale. Fără a dori să o denigreze sau să vorbească negativ la adresa ei, fostul concurent a subliniat că a fost dezamăgit și că este convins de faptul că o relație sau o conexiune autentică între ei nu ar fi posibilă.

Alex a subliniat faptul că a avut atracție fizică față de ea și a apreciat atitudinea ei, având speranța că există o potențială compatibilitate. Cu toate acestea, după două săptămâni, a constatat că diferențele dintre ei sunt semnificative, iar impresiile inițiale nu s-au confirmat, interacțiunile cu ea lăsându-i un gust amar.

„Am fost dezamăgit de Julia, nu a fost așa cum mă așteptam să fie.

Nu vreau să arunc cu noroi sau să vorbesc urât, doar pot spune că am fost dezamăgit. Sunt 100% convins că nu am putea să avem o relație sau să fie ceva între noi doi. Suntem două persoane diferite și astea două săptămâni au fost suficiente să-mi dau seama. Mi-a plăcut aspectul fizic, că era blondă. Mi-a plăcut și atitudinea ei, am zis că poate exista o compatibilitate, dar nu a fost așa”,
a mai spus Alex.

Citește și: Suspans și emoții în Gala din 3 martie! Julia, Marius și Alex au ajuns în pericol de eliminare! Cine a părăsit Casa iubirii

Fostul concurent este sigur de faptul că Julia încă îl place pe Robi, dar nu vrea să recunoască. Motivul pentru care blondina ar nega, ar fi faptul că ea este conștientă de faptul că Robi nu-i împărtășește aceleași sentimente, acesta fiind într-o relație cu Virginia.