Cine este Variu Alexandru Gabriel, concurent la "Insula de 1 Milion": Are 33 de ani și este un hairstylist pasionat de munca sa

Autor: Oana Picerea
Variu Alexandru Gabriel Foto(4)
Cine este Variu Alexandru Gabriel, concurent la "Insula de 1 Milion"
Sursa: Kanal D

Variu Alexandru Gabriel face parte din cei 50 de curajoși ce au spus „da” celui mai amplu experiment social din televiziune, ''Insula de 1 milion''.

Variu Alexandru Gabriel are 33 de ani, locuiește în București și este un hairstylist pasionat de munca sa. O altă pasiune a sa este sportul, acesta a făcut, de altfel, 12 ani rugby de performanță și a fost parte componentă a lotului național U17. Variu se străduiește zi de zi să ofere un viitor mai bun familiei sale.

Cine este Variu Alexandru Gabriel, concurent la "Insula de 1 Milion" 

Variu consideră că are toate calitățile necesare pentru a ajunge cât mai departe în cadrul show-ului, îmbinând abilitățile sale fizice cu inteligența socială și fiind pregătit pentru a forma alianțe și conexiuni puternice.

Variu Alexandru-Gabriel are 33 de ani și locuiește în București, alături de soția și cele două fetițe ale sale, de 8 și respectiv 2 ani. Acesta a terminat cele 12 clase la Grupul Școlar de Arte și Meserii ”Spiru Haret” și se mândrește cu diploma specializată în tunsori de avangardă.

Variu este hairstylist de 16 ani, iar acesta consideră că cel mai important atu pe care îl are este disciplina, calitate pe care a dezvoltat-o în perioada în care făcea sport.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bărbatul în vârstă de 33 de ani a făcut rugby de performanță timp de 12 ani și a ajuns la Lotul Național U17. Acesta consideră sportul o pasiune și a practicat de-a lungul vieții sale și înot, fotbal și fitness.

Variu Alexandru Gabriel se mândrește cu familia sa 

Variu se descrie ca fiind glumeț, inteligent, ambițios, descurcăreț și săritor, însă acesta recunoaște că are și un defect de care nu poate să scape, mai exact fumatul.

Participantul la ''Insula de 1 milion'' are o plăcere pentru meșteșuguri și recunoaște că îi place să fure meserie în diferite domenii. Acesta a început să construiască o casă în Balotești pentru familia sa, alături de  tatăl său care lucrează în construcții.

Își dorește să ajungă cât mai departe ăn cadrul show-ului și să câștige cât mai mulți bani pentru a termina construcția casei în care plănuiește să se mute alături de familia sa.