Vlăduța Lupău, fotografia care a stârnit hohote de râs! Cum a fost surprins Iair, în timp ce vedeta și Adi Rus au băut șampanie: „Nu mă puteți prosti”

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 mar 2024, 19:00

Vlăduța Lupău, fotografia care a stârnit hohote de râs! Cum a fost surprins Iair, în timp ce vedeta și Adi Rus au băut șampanie: „Nu mă puteți prosti”

Sursa: Vlăduța Lupău Instagram

Vlăduța Lupău a postat recent o fotografie cu fiul ei, Iair, care a stârnit amuzament pe rețelele sociale. Fanii au răspuns imediat în secțiunea comentarii și au rămas impresionați de reacția micuțului.

Vlăduța Lupău și Adi Rus au parte de o vacanță romantică în...3! Vedeta și fotbalistul au plecat împreună cu fiul lor, Iair, în Bali, de unde postează constant fotografii surprinzătoare.

Vlăduța Lupău, fotografia care a stârnit hohote de râs

Vlăduța Lupău și-a fotografiat fiul într-o ipostază inedită! Vedeta ar fi vrut să-l păcălească pe acesta cu un pahar de șampanie, dar plin cu lapte, iar acesta a observat și l-a vărsat imediat.

Citește și: Prețul incredibil pe care îl cere Vlăduța Lupău, pentru un concert de o oră, de Revelion. Costă mai mult decât o mașină

„Mami și tati vă mulțumesc pentru vacanța asta… dar știți ca sunt inteligent și nu mă puteți prosti cu lapte în loc de șampanie. Închinăm pentru amintiri,” a scris Vlăduța Lupău pe pagina sa de Instagram.

Fiul Vlăduței Lupău face furori pe internet

Nu este pentru prima dată când fiul Vlăduței Lupău și al lui Adi Rus face senzație pe rețelele sociale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vlăduța Lupău, o artistă și mamă dedicată, își împarte timpul între evenimente și grijile față de micuțul Iair. Când nu participă la vreun eveniment, artista acordă atenție deplină creșterii și îngrijirii lui Iair.

Cu o atenție maternă deosebită, Vlăduța Lupău își îndrumă copilul conform propriilor convingeri despre ceea ce consideră că este mai benefic. Deși Iair a abia împlinit un an și jumătate, artista îi oferă libertate de alegere, contribuind astfel la dezvoltarea sa într-un mediu înțelegător și încurajator.

În toamna acestui an, Vlăduța Lupău a împărtășit un videoclip captivant în care dialoghează cu micuțul Iair. Remarcabil este faptul că nu doar înțelege fiecare cuvânt al mamei sale, ci a reușit să rostească și câteva cuvinte, generând o serie de reacții entuziaste.

Citește și: Tragedie în familia Vlăduței Lupău! A primit o veste cruntă în vacanță: „Își îngroapă azi băiatul” Ce se întâmplă cu vedeta în aceste momente

Incredibil la vârsta lui să vorbească așa! E minune de la Dumnezeu acest copil”/ „Doamne, la un an deja vorbește. Băi, tu ești un mic geniu!”/ Ce educație frumoasă! Se vede că e un copil drag, dacă la anii lui vorbește așa. O să ajungă departe”, sunt o parte din comentariile de la postarea Vlăduței Lupău.