„N-am crezut nicio secundă că Patrick va părăsi Casa iubirii” Nu ratați o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” de joi, 7 martie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 06 mar 2024, 20:07

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Ștefan o va lua la rost pe partenera lui, Aleyna.

În ediția de joi a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Ștefan o va lua la rost pe Aleyna, făcând un gest la care bruneta nu s-ar fi așteptat.

Ștefan nu-i dă drumul Aleynei și o ia la rost

În episodul de mâine, 7 martie 2024, Ștefan va face un gest neașteptat față de Aleyna din dorința de a afla dacă sentimentele ei pentru el sunt adevărate.

„De ce ai tupeu cu mine? Zi!”, va întreba Ștefan.

Citește și: Patrick, strategie pentru Gala următoare! Iată ce propunere neașteptată le-a făcut fetelor și ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii

Concurentul o va apuca strâns în brațe pe Aleyna și nu-i va da drumul atunci când aceasta va încerca să scape din strânsoarea lui.

„Îți place mă de mine cu adevărat exact așa cum sunt? Zi! Nu te las, jur!”, va exclama Ștefan.

Din fericire, gesturile lui Ștefan vor fi doar niște tachinări la care Aleyna va râde, chiar dacă nu va reuși să scape de îmbrățișarea lui.

Citește și: Virginia și Robi, primul date în afara platourilor de filmare! Dragostea s-a împletit perfect cu distracția! „Lasă-mă să te ating!” Iată cum au petrecut cei doi îndrăgostiți clipe de neuitat la munte

Larisa dă verdictul despre Patrick

Tot mâine, vedem cum Patrick își va cere scuze față de Julia în urma strategiei puse la cale în urmă cu o zi, și anume aceea de a ieși în față la eliminare alături de ea și Larisa pentru a face posibilă intrarea unei noi concurente în „Casa iubirii”

„Vreau să încep prin a-mi cere scuze în fața ta, că te-am tras și pe tine în strategia asta.

Îmi pare rău când mă ia nebunia că nu mă mai gândesc la repercusiuni. În primul rând m-am pus și pe mine în pericol și când am văzut că am rămas singurul în picioare am zis na, Patrick, ce ai făcut, că ai făcut-o de oaie , va declara Patrick.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Robi îi va atrage atenția Larisei că ar trebui să-și asume niște riscuri când vine vorba de Patrick, dar Larisa nu va renunța la ideea că urăște să aibă regrete. Pe deasupra, frumoasa șatenă simte că nu-i poate oferi încredere totală.

„Ai o vârstă la care poți să riști niște chestii, și nu știu care ar fi problema”, va spune Robi.

„Nu-mi place să greșesc și să ajung să regret lucruri, ăsta-i motivul pentru care deseori tind să gândesc foarte mult înainte de a lua o decizie”, va declara Larisa.

„Tu crezi că n-o să greșești?”, va întreba Robi.

„Ba da, dar vreau măcar să nu-mi pară rău, dacă am greșit să zic că asta a fost cea mai bună decizie a mea la momentul respectiv. Chiar asta simt, din tot sufletul meu, că nu pot să am în totalitate încredere, ce să fac?”, va spune Larisa.

„Vă spun 100% sincer că n-am crezut nicio secundă că Patrick va părăsi Casa iubirii”, a afirmat Larisa.

Afirmațiile făcute de Larisa îl vor șoca pe Patrick, dar mai multe vom afla în episodul de joi, 7 martie 2024, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D!