Elena Vâja are 46 de ani, este din București, si este de profesie menajera.

Elena s-a înscris in competiția “Insula de 1 milion” pentru premiu. Nu are nicio temere in aceasta aventura, mai ales ca viata sa nu a fost una tocmai ușoară si crede cu tărie ca răbdarea, umorul o vor ajuta sa ajungă departe in competiție. Aceasta este pasionata de psihologie si nu își încheie ziua fără a parcurge măcar o fila de carte.

Cine e ELENA de la "Insula de 1 milion"

Daca ar putea da timpul înapoi singura dorință este de a-si continua studiile. A avut o copilărie dificila, cu multe lipsuri. Este căsătorita de 28 de ani si are un fiu in vârsta de 24 de ani. Spera sa iasă învingătoare la “Insula de 1 milion” si astfel sa își achite datoriile si sa investească in viitorul sau si al familiei sale.

Citește și: Cine este Elena Vâja, concurenta de la "Insula de 1 Milion": Are 46 de ani și este de profesie menajeră

Vâja Elena are 46 de ani, iar aceasta este născută și crescută în București, oraș în care a decis să își și continue viața. Aceasta a avut o copilărie dificilă, iar atunci când Elena a terminat clasa a șasea, părinții au decis să nu o mai lase să își continue studiile, ceea ce reprezintă unul dintre regretele femeii.

Ce meserie are Elena Vâja

Elena Vâja este pasionată de psihologie și nu își încheie ziua fară a parcurge măcar o filă de carte. Dacă ar putea da timpul înapoi singura dorință este de a-și continua studiile. Elena este menajeră la un complex de apartamente în regim hotelier, iar aceasta spune că este tipicară și foarte organizată, însă cele mai importante calități ale ei sunt răbdarea și flexibilitatea de care dă dovadă.

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

Aceasta consideră că este puternică psihic și se poate adapta la orice, iar faptul că nu are frici o va ajuta pe parcursul experimentului social Insula de 1 milion, însă cu toate acestea, femeia își recunoaște și marele defect, mai exact exigența.