Antreprenor și antrenor de kickboxing, Filip Alexandru Traian are 38 de ani si este din Constanța.

Cu o experiență bogată în lupte profesioniste și în antrenarea tinerilor în comunitatea sa, Filip Alexandru Traian își propune să își îndeplinească visurile și să devină un model pentru cei din jurul său.

Cine e FILIP de la "Insula de 1 milion"

Cu dorința puternică de a face o schimbare în comunitate, Filip Alexandru vede in participarea la "Insula de 1 Milion" o șansă uriașă de a-și dezvolta business-ul si de a împărtăși în continuare tinerilor pasiunea pentru sport.

Citește și: Cine este Filip Alexandru Traian, concurentul de la "Insula de 1 Milion": Deține o firmă de securitate și 2 săli de fitness în Constanța

Filip își croiește drum prin viață cu o ambiție de neclintit și o pasiune fără margini pentru sport și dezvoltare personală. În lumina reflectoarelor emisiunilor TV și a arenelor de luptă, Filip își împărtășește povestea cu întreaga lume.

Ce l-a determinat pe Filip Alexandru Traian să participe în emisiunea "Insula de 1 Milion"

În spatele aspectului dur, Filip are o poveste personală emoționantă. Crescut într-o familie marcată de absența tatălui și de provocări personale, acesta își găsește echilibrul în familia pe care și-a format-o. În prezent, Filip este recăsătorit și are doi copii, din căsătoria anterioară, care sunt centrul universului său.

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

Participarea lui Filip la emisiunea Insula de 1 milion vine din dorința de a fi un exemplu pentru copiii pe care îi antrenează și pentru a continua să facă o schimbare pozitivă în comunitatea sa. Acesta își propune să deschidă un centru de karate pentru copiii defavorizați, oferindu-le nu doar o educație sportivă, ci și un sprijin pentru viața lor.