Szilárd Deák are 43 de ani si este originar din Sfântu Gheorghe, dar locuiește în București de mai bine de două decenii.

Szilárd Deák este tâmplar și artist talentat în rășină epoxidică, cu o carieră anterioară în domeniul securității și protecției. Cu o experiență vastă în domeniul securității si protecției, lucrând atât în domeniul public, cât și în cel privat, el aduce în competiția "Insula de 1 Milion" abilități precum răbdarea, spiritul de observație si dorința de autodepășire. Intenționează sa-si deschidă propriul atelier de tâmplărie, in același timp vrea sa “rupă tiparele” si sa cucerească publicul din fata micului ecran cu evoluția sa.

Cine e SZILARD de la "Insula de 1 milion"

Cu o viață marcată de aventură și pasiune pentru excelență, Szilard Deak este un concurent care promite să aducă un plus de energie și determinare în show-ul "Insula de 1 Milion". Născut în Sfântu Gheorghe și stabilit în București de aproape douăzeci de ani, Szilard își dorește să își demonstreze abilitățile sale extraordinare și este hotărât să facă o impresie puternică în această competiție individuală acerbă.

Citește și: Cine este Deak Szilard, concurentul de la "Insula de 1 Milion": Este tâmplar și artist talentat în rășină epoxidică

Szilard are o educație solidă în domeniul juridic si a obținut diplome în domenii variate, de la protecția demnitarilor la instructaj în tragere și sport. Această diversitate în formare l-a pregătit pentru cariere diverse, inclusiv pentru serviciul său în poliție, între anii 2009 și 2012, unde s-a concentrat pe contra terorism și protecția demnitarilor.

Szilard Deak este pasionat de artă

În căutarea unei pasiuni mai profunde și a unei forme de exprimare artistică, Szilard a început să exploreze lumea tâmplăriei și a artei lemnului, în special a blaturilor din lemn cu elemente de rășină epoxidică. Cu o atenție deosebită la detalii, Szilard și-a propus să își dezvolte această pasiune și să își deschidă propriul atelier, unde să creeze opere de artă.

În ciuda provocărilor pe care le-a întâlnit de-a lungul vieții, Szilard este un luptător și este mereu deschis să învețe lucruri noi și să se perfecționeze.

Citește și: Al doilea val de concurenți anunțați la “Insula de 1 milion”, reality-ul de aventură care va începe pe 16 martie, la Kanal D

În viața personală, Szilard a trecut prin momente dificile, inclusiv printr-un divorț și o relație de lungă durată care s-au încheiat. Cu toate acestea, Szilard a rămas concentrat pe propriile sale obiective și aspirații, fiind determinat să își urmeze pasiunea și să trăiască viața la intensitate maximă.