Scene ireale în Cluj: Un bărbat s-a cățărat pe un bloc și a sărit de pe un balcon pe altul, precum Spiderman! A intrat peste o femeie care l-a mușcat de mână

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 06 mar 2024, 23:30

Scene șocante în Cluj: Un bărbat s-a cățărat pe un bloc și a sărit de pe un balcon pe altul, precum Spider Man

Sursa: captură video

Un bărbat în vârstă de 34 de ani a creat haos pe pervazul apartamentelor de la etajul trei al unui bloc din Cluj, strigând după ajutor și semănând teroare printre locatari.

Scenele parcă desprinse din filmele cu Spiderman au avut loc ieri în Cluj-Napoca. Înainte de episodul tensionat, individul a intrat în locuința unor femei, care, speriate, au reacționat în mod neașteptat: una dintre ele l-a mușcat chiar de mână pentru a scăpa de el.

Un bărbat s-a cățărat pe un bloc și a sărit de pe un balcon pe altul

Potrivit Știridecluj, bărbatul, presupus cetățean italian, a pătruns fără o direcție anume în bloc, strigând disperat după ajutor.

După ce a sunat la mai multe uși, a fost primit de o femeie aflată în grija unei bătrâne imobilizate la pat. De aici, situația a luat o turnură bizară, cu bărbatul parcurgând pervazul mai multor apartamente de la etajul al treilea.

Vecinii, alertați de strigătele disperate ale individului, au sunat imediat la numărul de urgență 112, iar polițiștii au intervenit rapid. După o confruntare tensionată, aceștia au reușit să-l imobilizeze pe bărbat și să-l ducă la un control psihiatric.

Citește și: Poveste de iubire sfârșită tragic: Raluca a fost ucisă de iubitul ei din cauza geloziei și a lipsei de bani

„L-am auzit pe domn cum urlă din apartamentul de peste drum. Am încercat să vorbim cu omul, dar nu ne-am înțeles,” a declarat un vecin.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„A intrat înauntru și m-a împins. A închis ușa, a luat cheia. Doamna era în pat. A mers și s-a așezat lânga dânsa în pat. A strâns-o așa de tare de mână că toată e vânată. L-a mușcat de mână și atunci a lăsat-o,” povestește una dintre victime.

„S-a dus direct la geam și a deschis geamul. Am închis geamul să nu mai vină înăuntru și s-a dus la vecinul în balcon,

spune cealaltă victimă. 

Individul s-a ales cu dosar penal

În urma investigațiilor, s-a constatat că individul s-a ales cu un dosar penal ce cuprinde acuzații precum lovire și alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea liniștii și ordinii publice.

, ,Bărbatul se afla pe balustrada unui balcon, amenințând. A fost condus la o unitate de specialitate," a transmis Iulian Timșa, purtător de cuvânt IPJ Cluj.

Citește și: „Atât a fost” Cristi Tănase a dat cărțile pe față, după ce a fost filmat căzut, în fața ușii și cu un dinte lipsă

Autoritățile continuă ancheta pentru a înțelege motivele și circumstanțele exacte ale comportamentului neobișnuit al bărbatului.