Cine este Iulian Olaru, bucătarul de renume de la “Insula de 1 milion”: A plecat la 17 ani în Italia, ascuns sub un marfar

Autor: Oana Picerea
Actualizat: 08 mar 2024, 12:12
Iulian Olaru Foto(4)
Cine este Iulian Olaru, bucătarul de la “Insula de 1 milion”
Sursa: Kanal D

Olaru Iulian a ales să participe la “Insula de 1 milion” pentru îi plac provocările și vrea să își testeze limitele, în afara bucătăriei.

Olaru Iulian este unul dintre cei 50 de participanți ai celui mai mare experiment social “Insula de 1 milion”, iar bărbatul consideră că cel mai mult în cadrul emisiunii îl va ajuta faptul că el se adaptează ușor în fiecare situație, calitate de care s-a folosit și pe parcursul vieții sale. Este pasionat de bucătărie și iubește să facă sport. 

Cine este Iulian Olaru, bucătarul de la “Insula de 1 milion”

Iulian Olaru are 42 de ani și este din Bacău, însă acum este stabilit în București, acolo unde s-a mutat din anul 2019, după ce și-a încercat norocul în mai multe domenii, dar și în mai multe țări din Europa. Bărbatul a început studiile în Bacău, însă nu a reușit să le termine. La vârsta de 17 ani a început să își caute scopul în viață și a ales să plece în Italia pentru a face rost de bani.

Iulian povestește cum încă din adolescență a fost nevoit să riște pentru a face ceea ce își dorea, dând ca exemplu chiar plecarea sa în Italia, unde a fost nevoit să se ascundă într-un marfar, sub lemne, pentru că era minor.

După ce a ajuns în Italia și-a dat seama că traiul de acolo nu avea să fie unul ușor, astfel că acesta a dormit pe bănci în primele luni, sau prin spitale părăsite.

Iulian a trăit și în Porta Nova, o stație de tren din Torino, unde timp de 2 luni și 3 săptămâni fura mâncare din magazine ca să nu moară de foame, ca să supraviețuiască. Viața i-a mai oferit o lovitură, atunci când bărbatul a fost călcat de o mașină pe trecerea de pietoni, însă aceasta a fost și ocazia prin care a întâlnit o familie la care a stat până când a reușit să se pună pe picioare.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iulian se mândrește cu cei doi copii pe care îi, deși căsnicia lui nu a avut un final fericit.

Bărbatul și fosta sa soție s-au întâlnit în Italia, într-o stație de autobuz, iar timp de 17 ani aceștia au fost nedespărțiți. În anul 2017, cei doi s-au separat, însă aceștia se mândresc cu fata lor de 18 ani și băiatul de 16 ani. Iulian a mai dat o șansă dragostei și are o relație de doi ani cu o româncă stabilită în Londra.

Care este cel mai mare atu al lui Iulian Olaru

Iulian a văzut de-a lungul celor 42 de ani de viață că se poate adapta cu ușurință la orice situație, acest lucru fiind unul dintre cele mai mari atuuri ale sale și se descrie ca fiind un adevărat învingător. Singura caracteristică a bărbatului, ce poate fi o problemă în cadrul emisiunii “Insula de 1 milion”, este că oamenii tind să îl perceapă ca fiind arogant.

Lui Iulian nu îi este frică de provocări, iar de-a lungul vieții sale, acesta și-a încercat norocul în mai multe domenii, deschizându-și afaceri în domeniul construcției, dar și cel hotelier, însă acestea nu au avut succes.

Bărbatul de 42 de ani este chef bucătar, pasiune pe care a descoperit-o în anul 2006, atunci când a plecat pentru a fi spălător de vase, ca mai apoi să ajungă chef bucătar în doar câteva luni. Pasiunea pentru mâncare i-a impactat și viața, când a ajuns să cântărească 148 de kilograme. Iulia a descoperit apoi pasiunea pentru sport de care se ține de 6 ori pe săptămână.