Miliardarul Rupert Murdoch, de neoprit la vârsta de 92 de ani. Bărbatul se căsătorește pentru a șasea oară

Autor: Laura Macovei
Actualizat: 08 mar 2024, 12:45

Miliardarul Rupert Murdoch, de neoprit la vârsta de 92 de ani. Bărbatul se căsătorește pentru a cincea oară

Sursa: Facebook Rupert Murdoch

Miliardarul Rupert Murdoch, în vârstă de 92 de ani, a făcut anunțul surprinzător al logodnei sale pentru a șasea oară, de această dată cu Elena Zhukova, un cercetător pensionat și biolog molecular.

Biroul lui Murdoch a confirmat că cei doi urmează să se căsătorească într-o ceremonie ce va avea loc la reședința sa din Moraga, California.

Cine este noua logodnică a miliardarului Rupert Murdoch

Această veste vine la doar patru luni de la încheierea logodnei sale de două săptămâni cu Ann Lesley Smith, o moderatoare de radio conservatoare. Presa a raportat primele întâlniri dintre Murdoch și Zhukova în luna aprilie a acestui an, subliniind rapiditatea cu care mogulul media și-a refăcut viața amoroasă.

De această dată, miliardarul a cerut-o în căsătorie pe Elena Zhukova, un cercetător pensionat și biolog molecular în vârstă de 67 de ani.

Citește și: Ce sumă a pierdut Mark Zuckerberg în timpul în care Facebook nu a funcționat. Este de ordinul milioanelor!

Rupert Murdoch și-a întâlnit viitoarea soție la o reuniune de familie organizată de cea de-a treia sa soție, Wendi Deng, cu care a fost căsătorit timp de 14 ani și de la care a cerut divorț în 2013.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elena Zhukova, o biologă moleculară cu origini rusești, este cunoscută pentru activitatea sa în domeniul diabetului, desfășurată la Universitatea din California, Los Angeles.

Când va avea loc nunta miliardarului cu aleasa inimii

Nunta din această vară va fi ocazia pentru Murdoch să își unească destinele cu Zhukova, iar evenimentul se anunță deosebit de interesant dat fiind trecutul său marital. Printre fostele soții ale miliardarului se numără nume celebre precum Wendi Deng, Anna Murdoch Mann, Patricia Booker și fostul supermodel Jerry Hall, de la care a divorțat în 2022.

Invitațiile la nunta afaceristului au fost deja trimise, conform reprezentantului lui Murdoch citat de New York Times. Acesta a subliniat că miliardarul, care are o avere estimată la 8,96 miliarde de dolari, s-a retras recent de la conducerea imperiului media pe care l-a construit, anunțându-și retragerea în urmă cu cinci luni.

Citește și: Iulia Vântur, prima declarație despre despărțirea de Salman Khan! Motivul pentru care nu a participat alături de el la nunta secolului

Această perioadă de logodnă a fost precedată de un an tumultuos pentru imperiul său, inclusiv o înțelegere financiară de 787,5 milioane de dolari între Fox News și compania de echipamente de vot Dominion.

Această înțelegere a pus capăt unei dispute legate de acuzații false și ciudate conform cărora Dominion ar fi fost implicată într-un complot pentru a frauda alegerile din 2020 din SUA, dispute care au adus critici considerabile rețelei de știri.