”Am urlat de durere”. Cine este iubita regretatului Mile Povan. Cei doi erau împreună de zece ani și aveau planuri mari de viitor

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 08 mar 2024, 23:44

Ea este Roxana, iubita lui Mile Povan

Sursa: Facebook: Roxana Gui

Artistul Mile Povan s-a stins din viață pe data de 28 februarie, lăsând un gol imens în sufletul apropiaților și al familiei sale. Roxana, iubita artistului, a avut parte de un șoc în momentul în care a aflat tragica veste.

Vestea tragică a morții lui Mile Povan a generat o profundă tristețe în rândul familiei sale și, în special, în inima iubitei sale, Roxana. În fața acestei pierderi dureroase, Roxana a transmis un mesaj plin de suferință, dezvăluind profunzimea durerii pe care a resimțit-o în momentul în care a aflat că artistul drag sufletului ei, Mile Povan, s-a stins din viață.

Cine este iubita regretatului Mile Povan

Mile Povan a lăsat un gol imens în inimile celor dragi, însă familia artistului a fost cea mai afectată. Iubita sa, Roxana, a resimțit în mod intens această tragedie, fiind încă în stare de șoc. Roxana, alături de care Mile Povan a împărtășit atât bucuriile, cât și provocările vieții, a fost profund afectată de pierderea subită a artistului, iar moartea acestuia a generat un val de suferință în inima sa.

Roxana a folosit rețelele sociale pentru a-și exprima durerea printr-o serie de mesaje sincere și emoționante, reflectând regretul profund pentru tragedia care a lovit-o. După postarea unor imagini frumoase cu ea și Mile, feed-ul ei a fost marcat de o serie de mesaje pline de tristețe, semn că suferința provocată de pierderea artistului a fost copleșitoare. Prietenii și cei apropiați au răspuns la aceste postări cu susținere emoțională, transmițându-i cuvinte încurajatoare și exprimându-și compasiunea în aceste momente dificile.

Citește și: „Aș da orice” Mesajul sfâșietor postat de Roxana, iubita lui Mile Povan, după moartea artistului. Familia este în continuare în șoc

Cei doi îndrăgostiți, Roxana și Mile Povan, aveau planuri mari de viitor, fiind împreună de zece ani. Acum, planurile lor de viitor au fost năruite, iar Roxana ar face orice să aducă înapoi persoana dragă sufletului ei.

Cele zece ani petrecuți împreună au reprezentat un fundament solid al relației lor, iar pierderea lui Mile Povan a schimbat ireversibil viața Roxanei. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Ziua în care ai plecat a fost cea mai dureroasă din viața mea … Am urlat de durere, dar tu erai mult prea departe ca să ma auzi. Te-am iubit atât de mult”, a fost mesajul postat de Roxana, pe pagina sa de Facebook.

Roxana este copleșită de moartea iubitului său

Roxana, iubita lui Mile Povan, a făcut un apel emoționant către fanii artistului, cerându-le să respecte intimitatea vieții personale a regretatului cântăreț.

Ea a subliniat că Mile lasă în urmă o familie care îl iubește și care trece printr-o suferință imensă în urma tragediei.

În contextul acestei pierderi neașteptate, Roxana a solicitat cu empatie să se evite discuțiile despre viața personală a artistului, pentru a oferi familiei sale spațiul și liniștea necesare în fața acestei tragedii. 

Citește și: „Nu s-a stins din viață din cauza pastilelor de slăbit”. Iubita lui Mile Povan rupe tăcerea cu privire la moartea artistului. Care a fost, de fapt, cauza reală a decesului

”Un alt aspect pe care aș vrea să-l lămuresc și care cred că l-ar fi afectat pe Mihai este povestea copilăriei lui. El, alături de fratele lui, Marius, au avut o copilărie fericită lângă familia lor. Au fost crescuți cu multă iubire, fiind mereu în centrul atenției familiei. Mihai a respectat întotdeauna oamenii din jurul lui și niciodată nu a provocat supărare cuiva. Așadar, aș aprecia ca în acest moment să ne concentrăm pe ceea ce el a lăsat, ci nu pe viața lui personală. Cred că în acest moment, oamenii care l-au iubit ar fi suficient să se roage pentru sufletul lui”,   a mai scris aceasta pe o rețea socială.